ΑΙΓΙΝΑ: Δωρεά του Βαγγέλη Μαρινάκη στο γήπεδο του νησιού!

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Ο Δήμαρχος Αίγινας Δημήτρης Μούρτζης με επιστολή του ζήτησε την βοήθεια της ΠΑΕ Ολυμπιακός προκειμένου να αντικατασταθούν τα καθίσματα του ποδοσφαιρικού γηπέδου του νησιού, τα οποία βρίσκονταν σε άθλια κατάσταση.

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης ανταποκρίθηκε και έδωσε άμεσα εντολή να σταλούν στην Αίγινα σύγχρονα καθίσματα προδιαγραφών UEFA/FIFA για να αντικαταστήσουν τα παλιά, 1080 στο σύνολο τους.

Ο Διευθύνων Σύμβουλος του γηπέδου "Γεώργιος Καραϊσκάκης", Βασίλης Βασιλειάδης, φρόντισε για τα διαδικαστικά και τα νέα καθίσματα τοποθετήθηκαν αμέσως μόλις έφτασαν στα χέρια των υπευθύνων του γηπέδου στην Αίγινα.

Η ΕΠΣ Πειραιά σε ανακοίνωση της ευχαρίστησε τον κ. Μαρινάκη για αυτή την κίνηση και το έμπρακτο ενδιαφέρον του για το πειραϊκό ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο.

"Από τη στιγμή που κάναμε το σχετικό αίτημα στον διευθύνων σύμβουλο του Καραϊσκάκη, κ. Βασίλη Βασιλειάδη σε λίγες, μόλις, ημέρες έφτασαν στην Αίγινα τα καθίσματα για το γήπεδο. Τόσο γρήγορη ήταν η ανταπόκριση του κ. Μαρινάκη. Ακόμη και το κόστος της μεταφοράς από τον Πειραιά ως την Αίγινα το κάλυψε εξ’ ολοκλήρου ο πρόεδρος του Ολυμπιακού, τον οποίο ευχαριστούμε για ακόμη μία φορά. Μακάρι, όλοι οι επιφανείς άνθρωποι του ποδοσφαίρου να προσφέρουν έστω και τα μισά από αυτά που έχει κάνει ο κ. Βαγγέλης Μαρινάκης για το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο του ευρύτερου Πειραιά και τον αθλητισμό γενικότερα", δήλωσε στο αθλητικό μαγκαζίνο του Καναλιού 1 του Πειραιά, ο πρόεδρος του Δημοτικού Αθλητικού Οργανισμού Αίγινας, κ. Σταμάτης Μαρμαρινός.