ΑΙΓΙΝΑ: Εξαφάνισαν τα τραπεζοκαθίσματα όταν έμαθαν για τον… αιφνιδιαστικό έλεγχο του ΣΔΟΕ!

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Όπως συμβαίνει κατά κόρον σε κλειστές κοινωνίες, η προγραμματισμένη από κλιμάκιο του ΣΔΟΕ επίσκεψη στους ιδιοκτήτες των καφέ στο νησί τηςΑίγινας έγινε χωρίς καμία προειδοποίηση.

Έτρεξαν λοιπόν οι καταστηματάρχες να προλάβουν τις βέβαιες «καμπάνες» που θα έπεφταν από τους ελεγκτές και εξαφάνισαν από τα μαγαζιά τους όλα τα τραπέζια και τις καρέκλες ώστε να μην φαίνεται πόσα έχει «απλώσει» ο καθένας. Και ενδεχομένως κατά πόσον είχε υπερβεί τον αριθμό που προβλέπει η άδειά του. Όλοι σχεδόν οι καταστηματάρχες επιδόθηκαν σε μία επιχείρηση... απόσυρσης των καθισμάτων, τα οποία έκρυψαν όπου βρήκαν, στους πίσω δρόμους, με αποτέλεσμα οι τουρίστες να φτάνουν και να ψάχνουν απεγνωσμένα κάπου να καθίσουν και να μην βρίσκουν!

Έτσι, το κλιμάκιο του ΣΔΟΕ απλά πήγε, είδε και απήλθε, χωρίς κανένα αποτέλεσμα. Την Πέμπτη πια, που όλοι πια γνώριζαν ότι ο ΣΔΟΕ βρισκόταν στο νησί έκοβαν αποδείξεις και ήταν τυπικότατοι. Όλα τα τραπέζια είχαν τα προβλεπόμενα παραστατικά και τα πάντα κύλησαν μέσα σε νόμιμα πλαίσια...