ΑΙΓΙΝΑ: Τελετη Αγιασμού των νέων εγκαταστάσεων του Δήμου

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Πραγματοποιήθηκε στις  8/8/2014  ο προγραμματισμένος αγιασμός στις νέες εγκαταστάσεις του Δήμου Αίγινας (επί της οδού Οινώνης 2 - πρώην κτήριο ΔΟΥ).

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν ο Δήμαρχος Αίγινας κ. Θεοδόσης Σακκιώτης , οι Αντιδήμαρχοι και μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου και εκπρόσωποι των Δημοτικών Κοινοτήτων.

Επίσης, παρευρέθηκε ο εκλεγμένος Δήμαρχος Αίγινας κ. Δημήτρης Μούρτζης και εκλεγμένοι Δημοτικοί Σύμβουλοι , εκπρόσωποι των Αρχών , το Υπαλληλικό προσωπικό του Δήμου και Δημότες. 

Μετά το πέρας του αγιασμού ο Δήμαρχος Αίγινας, κ. Θεοδόσης Σακκιώτης, σε σύντομη ομιλία του αναφέρθηκε στο ιστορικό της απόφασης για την μεταφορά των Υπηρεσιών του Δήμου στο νέο κτήριο και στα πλεονεκτήματα που θα υπάρχουν για την  καλύτερη εξυπηρέτηση των Δημοτών σε έναν χώρο όπου  θα είναι συγκεντρωμένες όλες οι Υπηρεσίες. 

Στη συνέχεια, τον λόγο έλαβε ο Αντιδήμαρχος κ. Νεκτάριος Κουκούλης ο οποίος επίσης αναφέρθηκε στο θέμα αυτό  και αμέσως μετά έλαβε τον λόγο ο εκλεγμένος Δήμαρχος κ. Δημήτρης Μούρτζης, ο οποίος είχε την ευκαιρία να αναφερθεί στις άμεσες ενέργειες του ως νέος Δήμαρχος  για την επίλυση  συγκεκριμένων  θεμάτων.

Επίσης, κάλεσε τους παρευρισκόμενους  αλλά και όλους τους Δημότες να παρευρεθούν στην εκδήλωση ορκωμοσίας των αιρετών της νέας Δημοτικής Αρχής που θα πραγματοποιηθεί στον αύλειο χώρο του 1ου Δημοτικού Σχολείου Αίγινας στις 24 Αυγούστου, ημέρα Κυριακή και ώρα 7.30 μ,μ,  όπου θα αναφερθεί εμπεριστατωμένα στις βασικές γραμμές δράσης της Νέας Δημοτικής Αρχής, που αναλαμβάνει την 1η Σεπτεμβρίου 2014  και για τα επόμενα 5 χρόνια.

Διαβάστε επίσης: