Έτσι θα διαφημιστούν τα νησιά του Πειραιά στους Γερμανούς!

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Η Περιφέρεια Αττικής συμμετέχει φέτος για πρώτη στη μεγάλη τουριστική έκθεση ITBBerlinστο Βερολίνοπου θα διαρκέσει από την Τετάρτη 5 έως την Κυριακή 9 Μαρτίου.

Την Τετάρτη 5 Μαρτίου, θα γίνει από τον Αντιπεριφερειάρχη Νήσων,κ Δημήτρη Κατσικάρη, ειδική παρουσίαση της Αττικής και των Νησιών της στους μεγαλύτερους tour operators και travel agencies της Γερμανικής αγοράς, των ανθρώπων δηλαδή που παίρνουν τις σημαντικότερες αποφάσεις για την κατεύθυνση της τουριστικής ροής, με προβολή του video «Athens - Attica 24 hours alive», ενώ θα μοιραστεί σε όλους tour operator manual σε USB stick, ενημερωτικό υλικό και λεύκωμα της Περιφέρειας Αττικής.


Στον ειδικό χώρο της Περιφέρειας Αττικής, μέσα στο Ελληνικό Περίπτερο του ΕΟΤ, θα παρουσιάζεται ειδικός interactive χάρτης στον οποίο θα φαίνεται η Αττική και τα νησιά, που θα δίνει τη δυνατότητα στον επισκέπτη να μεταφερθεί σε κάθε περιοχή της Αττικής, σε κάθε νησί, σε κάθε κατηγορία και πληροφορία, καθώς και στο βίντεο του προορισμού που επιθυμεί.


Επίσης θα παρουσιαστούν και θα προωθηθούν επιλεγμένα τοπικά μας προϊόντα, όπως: Αμυγδαλωτά Σπετσών και Ύδρας, Φιστίκια Αιγίνης, Παστέλι Πόρου, Μέλι Μεθάνων και Φατουράδα Κυθήρων.