ΑΡΓΟΣΑΡΩΝΙΚΟΣ – ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Σημαντική ενίσχυση των νησιών από τη Βάσω Θεοδωρακοπούλου Μπόγρη και την Περιφέρεια Αττικής

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


- Η Αντιπεριφερειάρχης Πειραιά Βάσω Θεοδωρακοπούλου Μπόγρη απέστειλε σημαντικές ποσότητες υγειονομικού υλικού στα νησιά του Αργοσαρωνικού

- Δείτε το μήνυμα που ανάρτησε στην προσωπική της σελίδα στο Facebook για τη μάχη με τον κορωνοϊό

Ακόμα μια σημαντική πρωτοβουλία από την Περιφέρεια Αττικής και τη δραστήρια Αντιπεριφερειάρχη Νήσων Βάσω Θεοδωρακοπούλου Μπόγρη.

Προκειμένου να λαμβάνονται όλα τα απαραίτητα προληπτικά μέτρα από τους υπαλλήλους των Δήμων αλλά και λοιπών δημοσίων υπηρεσιών των νησιών του Αργοσαρωνικού, η Αντιπεριφερειάρχης Πειραιά απέστειλε σημαντική ποσότητα υγειονομικού υλικού στα νησιά.

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΣΤΟ FACEBOOK 

«Η Αντιπεριφέρεια ΠΕ Νήσων κάνει ό,τι είναι δυνατόν ώστε να προστατεύσει τους νησιώτες από την πανδημία. Σήμερα, στο πλαίσιο αυτής της προσπάθειας, στείλαμε ένα φορτίο υγειονομικού υλικού & μέσων ατομικής προστασίας στην Αίγινα, στο Αγκίστρι, στον Πόρο και στην Τροιζηνία – Μέθανα.Αύριο θα αποσταλεί υλικό στην Ύδρα και στις Σπέτσες, ενώ την Τρίτη θα δοθει υγειονομικό υλικό στη Σαλαμίνα. Το υλικό θα διανεμηθεί στα δημόσια κτίρια, στα αστυνομικά τμήματα, στα λιμεναρχεία, στους πυροσβεστικούς σταθμούς και στα κέντρα υγείας. Σεβόμενη τους νησιώτες και την ανάγκη για την προστασία της δημόσιας υγείας, ακολουθώντας τις οδηγίες των ειδικών για την αποφυγή μετακινήσεων, δεν συνόδευσα την αποστολή..Ιδιαίτερες ευχαριστίες στον περιφερειάρχη Αττικής Γιώργο Πατούλη για την έμπρακτη στήριξη των νησιών μας . Εύχομαι η δοκιμασία αυτή να λάβει σύντομα τέλος και την επόμενη μέρα να μην λείπει κανείς. #menoume_spiti»