Το καυτό σορτσάκι του Γιάννη Βαρουφάκη! Δείτε τον να κάνει jogging στην Αίγινα (Φωτο)

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Στην Αίγινα, όπου διατηρεί εξοχική κατοικία με τη σύζυγό του, εικαστικό Δανάη Στράτου, χαλάρωσε το περασμένο Σαββατοκύριακο ο πρώην ΥΠΟΙΚ, Γιάνης Βαρουφάκης.

Ο διάσημος οικονομολόγος, έφτασε στο νησί φορώντας ένα ιδιαίτερο floral πουκάμισο, όπως άλλωστε μας έχει συνηθίσει. Ο φωτογραφικός φακός του περιοδικού HELLO τον εντόπισε επάνω στη μηχανή του την ώρα που θα επιβιβαζόταν στο πλοίο για το ησυχαστήριό του.

Το πρόγραμμά του στο νησί, εκτός από πολύ δουλειά στο σπίτι, περιλαμβάνει και πιο έντονες στιγμές. Συγκεκριμένα, ο Γιάνης Βαρουφάκης, αποφάσισε να ασχοληθεί λίγο με την φυσική του κατάσταση, όπως κάνει γενικά και παραμένει σε φόρμα. Με την άθληση και ειδικότερα με το jogging, καταφέρνει να αποφορτιστεί από τους έντονους ρυθμούς της καθημερινότητας, που βίωνε ειδικά τους τελευταίους μήνες.

Η εμφάνισή του ήταν άκρως αθλητική καθώς επέλεξε ένα μαύρο σορτσάκι, το οποίο αποκάλυπτε τους καλογραμμωμένους τετρακέφαλούς του, ενώ παράλληλα άκουγε την αγαπημένη του μουσική, που του έδινε ρυθμό για την άσκησή του.

ΔΕΙΤΕ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ:

Πηγή: athensmagazine