ΑΓΙΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ ΚΑΜΙΝΙΩΝ ΠΕΙΡΑΙΑ: ”Δε γνωρίζαμε ότι οι σακούλες με τα φαγητά είχαν και ψηφοδέλτια!”

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Δελτίο τύπου-απάντηση για τα όσα γράφτηκαν και ειπώθηκαν από τα μέσα, σχετικά με τη διακίνηση εκλογικού υλικού του συνδυασμού "Πειραιάς Νικητής", μέσω διανομής τροφίμων, απέστειλαν οι υπεύθυνοι του Ιερού Ναού του Αγίου Ελευθερίου.

Διαβάστε αναλυτικά την ανακοίνωση:


Διαβεβαιώνουμε ότι ουδέποτε δόθηκε εντολή και ουδέποτε είχαμε  σε γνώση μας τη διακίνηση εκλογικού υλικού (ψηφοδέλτια), συγκεκριμένου συνδυασμού, κατά τη διανομή τροφίμων σε απόρους και ενδεείς ενορίτες μας την 16/5/2014.

Αξίζει δε να σημειωθεί οτι οι σακούλες  των τροφίμων ήταν ασφράγιστες και ανοιχτές και κατά συνέπεια δεν θα μπορούσε, αντικειμενικώς, να ελεγχθεί από το ταμείο μας η μεταγενέστερη προσθήκη εκλογικού ή άλλου υλικού εντός αυτών, έξω από τον προβλεπόμενο  χώρο διανομής των τροφίμων.

Όπως είναι γνωστό σκοπός της λειτουργίας του Φιλόπτωχου Ταμείου  είναι αποκλειστικά και μόνο η ενίσχυση των απόρων ενοριτών μας.  Τον σκοπό  αυτόν   υπηρετούν ο Πρόεδρος και τα μέλη του ταμείου μας, απαρέγκλιτα σύμφωνα με τους κανόνες και διδαχές της Μίας Αγίας Καθολικής και Αποστολικής Εκκλησίας μας.

 

Εκ του ΙΕΡΟΥ ΝΑΟΥ


Διαβάστε επίσης:

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΑΠΟ ΤΗ ΔΙΑΝΟΜΗ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΚΑΙ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΩΝ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΕΛΕΥΘΕΡΙΟ ΚΑΜΙΝΙΩΝ ΠΕΙΡΑΙΑ