ΔΗΜΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑ: Αυτοί είναι οι εκπρόσωποι του βαθέως ΠΑΣΟΚ που στηρίζουν Γιάννη Μώραλη!

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Το ΠΑΣΟΚ είναι εδώ ενωμένο δυνατό φώναζαν οι συνδαιτυμόνες!


Μετά τις αποκαλύψεις της Piraeus Press ότι ο κ. ''Λεφτά Υπάρχουν'' Γιώργος Παπανδρέου και ο κ. ''Μαζί τα φάγαμε'' Θεόδωρος Πάγκαλος στηρίζουν τον υποψήφιο Δήμαρχο Πειραιά Γιάννη Μώραλη, έρχονται να προστεθούν και άλλα στελέχη του βαθέως ΠΑΣΟΚ στη μακρά λίστα υποστήριξης!

Στελέχη που οδήγησαν το ΠΑΣΟΚ στο 4,5% και την Ελλάδα στην αγκαλιά του ΔΝΤ και της Τρόικας.

Πρόσφατα διαβάσαμε ότι και ο κ. Τσουκάτος στηρίζει Γιάννη Μώραλη στο olympia.gr
http://olympia.gr/2014/05/12/%CE%BD%CE%AD%CE%BF-%CF%87%CF%84%CF%8D%CF%80%CE%B7%CE%BC%CE%B1-%CE%BC%CE%B9%CF%87%CE%B5%CE%BB%CE%BF%CE%B3%CE%B9%CE%B1%CE%BD%CE%BD%CE%AC%CE%BA%CE%B7-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-%CF%84%CE%B7%CE%BD-%CF%83%CF%84/

Χθες ήρθαν να προστεθούν στη λίστα και άλλα ονόματα, ύστερα από δείπνο που είχαν με τον Γιάννη Μώραλη σε ταβέρνα του Πειραιά.

Ονόματα όπως αυτά των Γιάννη Διαμαντίδη, Δημήτρη Λιντζέρη, Γρηγόρη Νιώτη, Φίλιππου Σαχινίδη και πολλών ακόμη που παραβρέθηκαν στο ''μυστικό δείπνο'' του Προφήτη Ηλία!

Το ζήτημα όμως είναι ότι η εκλογική βάση του μεγάλου πατριωτικού ΠΑΣΟΚ έκρινε μεταξεταστέους τους εκπροσώπους του βαθέως ΠΑΣΟΚ που οδήγησαν το κίνημα και τη χώρα στη χρεωκοπία!

Μάλλον κάποιοι έχουν βαλθεί να βγάλουν τρίτο τον Γιάννη Μώραλη, δεν εξηγείται αλλιώς η τακτική των στηρίξεων από παλαιοκομματικά στελέχη που ο λαός έστειλε σπίτι τους μια και καλή!

@ Υπάρχει ακόμα ένα όνομα έκπληξη που στηρίζει Γιάννη Μώραλη και θα δημοσιευτεί την Παρασκευή... Μείνετε συντονισμένοι!


Διαβάστε επίσης:

ΠΕΙΡΑΙΑΣ: Ο Θεόδωρος Πάγκαλος στηρίζει Γιάννη Μώραλη!

ΒΟΥΡΑΚΗΣ ΠΡΟΣ ΜΩΡΑΛΗ: "Έχετε μαζέψει στο ψηφοδέλτιό σας όλους τους νεκροθάφτες του Πειραιά"


ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ



ΣΑΡΑΝΤΟΣ ΕΥΣΤΑΘΟΠΟΥΛΟΣ
Εκδότης Piraeus Press
Αντιδήμαρχος Νέων Τεχνολογιών & Ηλ. Διακυβέρνησης Πειραιά
Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Πειραια

Γεννήθηκα το 1982 στον Πειραιά όπου εξακολουθώ να διαμένω και να εργάζομαι. Σπούδασα Μαθηματικά στο Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών. 
Είμαι Δημοτικός Σύμβουλος Πειραιά με καθήκοντα Αντιδημάρχου Νέων Τεχνολογιών & Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης και εκδότης του ειδησεογραφικού site PiraeusPress.gr με ειδήσεις από τον ευρύτερο Πειραιά και τα νησιά του Αργοσαρωνικού. 
Θα είμαι εκ νέου υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Πειραιά με το συνδυασμό "ΜΑΣ ΕΝΩΝΕΙ Ο ΠΕΙΡΑΙΑΣ" του Βασίλη Μιχαλολιάκου.