Γιατί κόπηκε από τον Πρετεντέρη η Δημοσκόπηση για τον Πειραιά;

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Κι ενώ συνομολογούμε όλοι ότι το ενδιαφέρον των Δημοτικών Εκλογών επικεντρώνεται στο μεγάλο λιμάνι, εντούτοις ο μόνος Δήμος για τον οποίο δε δημοσιεύεται στην τηλεόραση καμία δημοσκόπηση είναι αυτός του Πειραιά!


Ένα τέτοιο παράδειγμα και η χθεσινή εκπομπή του Γιάννη Πρετεντέρη στο MEGA Channel. 

Ενώ όλοι μας περιμέναμε με αγωνία τη δημοσκόπηση που θα ''άλλαζε'' τα δεδομένα στον Πειραιά... καμία τέτοια δημοσκόπηση δεν προβλήθηκε τελικά!

Δε χρειάζεται κανένα σχόλιο περί τούτου. Ακόμα και ο πιο αδαής με τα πολιτικά τεκταινόμενα αντιλαμβάνεται πλέον, 10 σχεδόν μέρες πριν τις εκλογές, ποιο είναι το σκηνικό στο Δήμο του Πειραιά.


Όπως πρώτη η Piraeus Press σας ενημέρωσε για όλες τις δημοσκοπήσεις που έχουν πραγματοποιηθεί, μυστικές και φανερές, το προβάδισμα του Βασίλη Μιχαλολιάκου στην χειρότερη των περιπτώσεων είναι 10%.

Διαφορά που σύμφωνα με όλους τους αναλυτές δεν ανατρέπεται στο δεύτερο γύρο, μιας και η αριστερά σύσσωμη έχει γυρίσει την πλάτη στην υποψηφιότητα Μώραλη.

Κοντός ψαλμός αλληλούια όμως...


Διαβάστε επίσης:

ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΔΗΜΟ ΠΕΙΡΑΙΑ: Αυτά είναι τα ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ των μετρήσεων της περασμένης εβδομάδας

ΔΗΜΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑ: Δυο δημοσκοπήσεις σε εξέλιξη-Τι δείχνουν τα πρώτα αποτελέσματα!

ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΖOUGLA.GR: Καθαρή πρωτιά για τον Βασίλη Μιχαλολιάκο στον Πειραιά

ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ



ΣΑΡΑΝΤΟΣ ΕΥΣΤΑΘΟΠΟΥΛΟΣ
Εκδότης Piraeus Press
Αντιδήμαρχος Νέων Τεχνολογιών & Ηλ. Διακυβέρνησης Πειραιά
Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Πειραια

Γεννήθηκα το 1982 στον Πειραιά όπου εξακολουθώ να διαμένω και να εργάζομαι. Σπούδασα Μαθηματικά στο Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών. 
Είμαι Δημοτικός Σύμβουλος Πειραιά με καθήκοντα Αντιδημάρχου Νέων Τεχνολογιών & Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης και εκδότης του ειδησεογραφικού site PiraeusPress.gr με ειδήσεις από τον ευρύτερο Πειραιά και τα νησιά του Αργοσαρωνικού. 
Θα είμαι εκ νέου υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Πειραιά με το συνδυασμό "ΜΑΣ ΕΝΩΝΕΙ Ο ΠΕΙΡΑΙΑΣ" του Βασίλη Μιχαλολιάκου.