Στον εισαγγελέα Πειραιά ο επαγγελματίας κλέφτης οχημάτων – Δείτε ποιο ήταν το σχέδιο του για τις ληστείες

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Συνελήφθη τo πρωί της Τετάρτης στο Περιστέρι, από αστυνομικούς του Τ.Α. Αγίου Ιωάννη Ρέντη, 46χρονος ημεδαπός, για κλοπές οχημάτων κατ’ επάγγελμα και κατ’ εξακολούθηση, πλαστογραφία και απάτη. 

Αναζητείται ο 25χρονος αλλοδαπός, υπήκοος Αλβανίας, συνεργός του.


Συγκεκριμένα, ο συλληφθείς επικοινωνούσε με ημεδαπούς που είχαν βάλει αγγελία διαδικτυακά για την πώληση των δικύκλων τους και κανόνιζε να τους συναντήσει. Στο σημείο συνάντησης μετέβαιναν, μαζί με το συνεργό του, επιβαίνοντες σε κλεμμένα οχήματα, στα οποία τοποθετούσαν πλαστές πινακίδες κυκλοφορίας και με την πρόφαση ότι ήθελε να ελέγξει τα δίκυκλα επιβιβαζόταν σε αυτά και τα αφαιρούσε.

Όπως προέκυψε από την έρευνα, ο συλληφθείς, μαζί με το συνεργό του, είχαν διαπράξει δύο κλοπές Ι.Χ.Ε. αυτοκινήτων και τεσσάρων δικύκλων, από διάφορες περιοχές της Αττικής.

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Πειραιά, ενώ συνεχίζονται οι έρευνες για τον εντοπισμό και τη σύλληψη του συνεργού του και για τη συμμετοχή τους και σε άλλες παρόμοιες αξιόποινες πράξεις.

ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ



ΣΑΡΑΝΤΟΣ ΕΥΣΤΑΘΟΠΟΥΛΟΣ
Εκδότης Piraeus Press
Αντιδήμαρχος Νέων Τεχνολογιών & Ηλ. Διακυβέρνησης Πειραιά
Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Πειραια

Γεννήθηκα το 1982 στον Πειραιά όπου εξακολουθώ να διαμένω και να εργάζομαι. Σπούδασα Μαθηματικά στο Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών. 
Είμαι Δημοτικός Σύμβουλος Πειραιά με καθήκοντα Αντιδημάρχου Νέων Τεχνολογιών & Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης και εκδότης του ειδησεογραφικού site PiraeusPress.gr με ειδήσεις από τον ευρύτερο Πειραιά και τα νησιά του Αργοσαρωνικού. 
Θα είμαι εκ νέου υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Πειραιά με το συνδυασμό "ΜΑΣ ΕΝΩΝΕΙ Ο ΠΕΙΡΑΙΑΣ" του Βασίλη Μιχαλολιάκου.





ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΕΙΡΑΙΑ ΕΔΩ