Θρήνος στη Σύρο: Το άσχημο παιχνίδι που έπαιξε η μοίρα στην 30χρονη

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Άσχημο παιχνίδι έπαιξε η μοίρα στην Ελπίδα...

Ο θάνατος της άτυχης 30χρονης στην Αντίπαρο έχει συγκλονίσει και την Σύρο.

Μια κοπέλα που πάντα διέκρινες το χαμόγελο στα χείλη της. Είχε μεγαλώσει στα Άσπρα Σπίτια-Παραλίας Διστόμου ενώ τα τελευταία χρόνια βρισκόταν συστηματικά στην Σύρο, καθώς η αγάπη της για το νησί ήταν μεγάλη.

Για αρκετά χρόνια εργάζονταν και περνούσε ωραίες στιγμές στο νησί. Η Σύρος για εκείνη ήταν το δεύτερο σπίτι της. Στο προσωπικό της προφίλ στο facebook μέχρι και χθες αναρτούσε τις όμορφες στιγμές από τις αποδράσεις της σε διάφορα μέρη του κόσμου με το ιστιοφόρο της.

Η μοίρα έπαιξε ένα τραγικό παιχνίδι, γεμάτο συμπτώσεις που προκαλούν συγκίνηση σε όσους την γνώριζαν, καθώς η Ελπίδα ήταν η κοπέλα ενός νεαρού που έχασε την ζωή του στην άσφαλτο πριν περίπου 5 χρόνια.

Σύμφωνα με το cyclades24.gr, η Ελπίδα έχασε τον έλεγχο του δίκυκλου που οδηγούσε σε απότομη στροφή με αποτέλεσμα να πέσει πάνω σε πέτρες και να χτυπήσει στο κεφάλι, μη φορώντας κράνος, με αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή της.

Τη νεαρή κοπέλα βρήκαν γύρω στις 6:30 το πρωί διερχόμενοι οδηγοί στην οδό Χώρας Αντιπάρου - Αγίου Γεωργίου, στις 24/4 επόμενη μέρα της εορτής του Αγίου Γεωργίου.

ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ



ΣΑΡΑΝΤΟΣ ΕΥΣΤΑΘΟΠΟΥΛΟΣ
Εκδότης Piraeus Press
Αντιδήμαρχος Νέων Τεχνολογιών & Ηλ. Διακυβέρνησης Πειραιά
Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Πειραια

Γεννήθηκα το 1982 στον Πειραιά όπου εξακολουθώ να διαμένω και να εργάζομαι. Σπούδασα Μαθηματικά στο Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών. 
Είμαι Δημοτικός Σύμβουλος Πειραιά με καθήκοντα Αντιδημάρχου Νέων Τεχνολογιών & Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης και εκδότης του ειδησεογραφικού site PiraeusPress.gr με ειδήσεις από τον ευρύτερο Πειραιά και τα νησιά του Αργοσαρωνικού. 
Θα είμαι εκ νέου υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Πειραιά με το συνδυασμό "ΜΑΣ ΕΝΩΝΕΙ Ο ΠΕΙΡΑΙΑΣ" του Βασίλη Μιχαλολιάκου.





ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ


Αντιδήμαρχος Πρασίνου &Περιβάλλοντος
Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Πειραια

Γεννήθηκα, μεγάλωσα και εργάζομαι στον Πειραιά.

Είμαι ελεύθερος επαγγελματίας και Εκπαιδευτής υποψήφιων οδηγών, εν ενεργεία Αντιδήμαρχος Περιβάλλοντος και Πρασίνου, μέλος στην Ποιότητα Ζωής, μέλος του ΟΠΑΝ και μέλος εκτίμησης ακινήτων του Δήμου Πειραιά, Πρόεδρος Παιδείας στο 5ο διαμέρισμα, Αντιπρόεδρος στους εκπαιδευτές οδηγών, μέλος της Ομοσπονδίας Ελλάδος και θα είμαι εκ νέου υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Πειραιά με το συνδυασμό "ΜΑΣ ΕΝΩΝΕΙ Ο ΠΕΙΡΑΙΑΣ" του Βασίλη Μιχαλολιάκου.


ΒΡΕΣ ΜΕ ΣΤΟ FACΕBOOK