ΠΕΙΡΑΙΑΣ: Συνελήφθησαν οι “Βασιλιάδες των Ρολογιών” από την Ασφάλεια!

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Πριν λίγες ημέρες, αστυνομικοί της Ασφάλειας Πειραιά ακολούθησαν ένα όχημα, χρώματος μπλε, χωρίς πινακίδες κυκλοφορίας από τον Πειραιά μέχρι την περιοχή των Αχαρνών.

Οι κινήσεις 4 Ρομά που επέβαιναν σε αυτό φάνηκαν εξ’αρχής ύποπτες. Ωστόσο σε ένα σημείο, στην περιοχή των Αχαρνών, το όχημα «εξαφανίστηκε» καθώς μπήκε εντός καταυλισμού.

Μετά από λίγο, και ενώ οι αστυνομικοί είχαν στήσει καρτέρι για τους Ρομά, στην ίδια περιοχή εμφανίστηκε ένα άλλο όχημα μάρκας FORD, στο οποίο επέβαιναν δυο άτομα κινέζικης καταγωγής. Και αυτό το αυτοκίνητο θεωρήθηκε «ύποπτο» καθώς βγήκε από ένα οικόπεδο με αποθήκες.

Μετά από ηχητικό σήμα, υπήρξε ακινητοποίηση του οχήματος και έλεγχος στο εσωτερικό του.

Οι αστυνομικοί του Τ.Α. Πειραιά διαπίστωσαν ότι οι κινέζοι μετέφεραν, πλήθος ρολογιών, απομιμήσεις γνωστών επώνυμων εταιρειών (ARMANI, ROLEX, CHANEL κ.α).

Από την περαιτέρω έρευνα, τις πιέσεις και τις ερωτήσεις που έγιναν, οδηγήθηκαν σε μια αποθήκη όπου φυλάσσονταν τα απομιμητικά προϊόντα, εντός της οποίας βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 30.000 ρολόγια και 3.000 γυαλιά ηλίου διαφόρων εταιρειών. Η εμπορική αξία των κατασχεθέντων υπολογίζεται ότι υπερβαίνει το ποσό των 120.000 ευρώ!

Σε ερώτηση αστυνομικών για το πού προορίζονταν τα παραπάνω προϊόντα η απάντηση ήταν ότι δίνονταν σε πλανόδιους πωλητές

Οι συλληφθέντες, με τη σε βάρος του σχηματισθείσα δικογραφία οδηγήθηκαν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών, ο οποίος τους παρέπεμψε σε Τακτικό Ανακριτή. Συγκατηγορούμενη των ανωτέρω για την ίδια υπόθεση είναι και μία 57χρονη ομοεθνής τους.

Την όλη «επιχείρηση» ανέλαβε και έφερε εις πέρας ο Υποδιοικητής Ασφαλείας κ. Χάρης Μαλτίδης με δυο οχήματα και 4 άνδρες, κάτω από τις οδηγίες του Διοικητή κ. Νικηφόρου Παπαγεωργίου.

Η εφημερίδα μας παρουσιάζει αποκλειστικό φωτογραφικό υλικό.

rologia1

rologia2

rologia3

ΠΗΓΗ: koinoniki.gr