3 χρόνια από το θάνατο της Ολυμπιονίκη Άννας Πολλάτου – Το συγκινητικό μήνυμα των κοριτσιών του Ανσάμπλ ! (ΦΩΤΟ)

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Μπορεί να πέρασαν κιόλας 3 χρόνια από εκείνη την αποφράδα ημέρα που η Ολυμπιονίκης Άννα Πολλάτου έχανε τη ζωή της στην άσφαλτο, αλλά κανείς δεν την έχει ξεχάσει!

Μα περισσότερο από όλους τη θυμούνται η οικογένειά της και οι συναθλήτριές της και φίλες της από την Εθνική ομάδα της Ρυθμικής Γυμναστικής.

Η Ειρήνη Αϊνδιλή, ανέβασε μια σχετική φωτογραφία με τη μητέρα της Άννας Πολλάτου και τις Χαρά Καριάμη και Κλέλια Πανταζή στο Facebook.

Οι 3 κοπέλες της Ρυθμικής Γυμναστικής βρέθηκαν στην Κεφαλλονιά, κοντά στην οικογένεια της αδικοχαμένης Άννας Πολλάτου, με αφορμή τα 3 χρόνια από το τελευταίο αντίο…

Δείτε το συγκινητική μήνυμα:

Ήταν 17/5/2014 όταν το τηλ μας χτύπησε στις 17:00 το απόγευμα κ με μια φωνή από πίσω ακούστηκε η φράση…………..και μετά έγιναν όλα τόσο γρήγορα….3 χρόνια μακριά μας αλλά ξέρω ότι είσαι εδώ….και εμείς είμαστε δίπλα στην μανούλα σου στους δικούς σου ανθρώπους δίπλα στο σπίτι σου στην Κεφαλλονιά….είμαστε όρθιες γιατί αυτό θέλεις και το ξέρουμε….είμαστε χαμογελαστες γιατί αυτό επιθυμούσες….ΜΑΣ ΛΕΊΠΕΙΣ Κ εκεί που είσαι να περνάς καλά….ΣΑΓΑΠΑΜΕ ΠΟΛΥ Αγγελέ μας!!!!

18579128_10212917003064786_2050467720_n

Πηγή: 24wro.com.gr