ΠΡΟΣΟΧΗ: Φόβος για τρομοκρατική επίθεση στην Ελλάδα σε πλοία της γραμμής!

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Σε κόκκινο συναγερμό βρίσκονται και οι ελληνικές αρχές τις τελευταίες ημέρες, καθώς υπάρχει έντονη ανησυχία για τρομοκρατικό χτύπημα και στη χώρα μας... Και μάλιστα με άρωμα Τουρκίας!

Στόχος, σύμφωνα με τους ειδικούς, είναι να χτυπηθεί ο ελληνικός τουρισμός, ο οποίος μοιάζει να μην έχει "ταβάνι", σε αντίθεση με τη γειτονική Τουρκία, η οποία λόγω των πρόσφατων τρομοκρατικών χτυπημάτων και της απόπειρας πραξικοπήματος κατά του Ερντογάν, μοιάζει "καζάνι που βράζει"!

Τα βλέμματα των αρχών έχουν επικεντρωθεί στο Λιμάνι του Πειραιά και στα επιβατηγά πλοία, καθώς ενόψει του Πάσχα, αναμένεται να κορυφωθεί η έξοδος των εκδρομέων.

Δεδομένου ότι το τελευταίο τρομοκρατικό χτύπημα του ISIS, είχε θρησκευτικό χαρακτήρα, αλλά και της ρητορικής μίσους που ολοένα και περισσότερο χρησιμοποιεί ο "Σουλτάνος" αναφερόμενος στο εσωτερικό της πατρίδας του για την Ελλάδα, το εφιαλτικό σενάριο, μοιάζει ολοένα και πιο κοντά.

Ακόμα ένας παράγοντας που φαίνεται να τραβά τα βλέμματα όλων στην Ελλάδα, είναι το γεγονός ότι η αμερικανική φρεγάτα που βομβάρδισε τη Συρία, ανεφοδιάστηκε από τη στρατιωτική βάση της Σούδας, την οποία χρησιμοποιούν συστηματικά οι Αμερικανικές στρατιωτικές δυνάμεις.

Δε χρειάζεται πανικός λένε οι ειδικοί, αλλά oι ελληνικές αρχές πρέπει να βρίσκονται σε ετοιμότητα, καθώς δεν πρέπει να ξεχνούμε ότι με το τεράστιο προσφυγικό κύμα, βρήκαν την ευκαιρία να περάσουν στην Ελλάδα και στην Ευρώπη, εκατοντάδες φανατικοί οπαδοί του ISIS.