Η απάντηση του Σαράντου Ευσταθόπουλου στον Γιάννη Μώραλη !

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Άμεση ήταν η απάντηση του Εκδότη του Piraeuspress.gr στον Δήμαρχο Πειραιά Γιάννη Μώραλη, σχετικά με το επίμαχο ρεπορτάζ της υποψηφιότητάς του τελευταίου στην Α Πειραιά με τη ΝΔ.

Μετά την ελαφρώς ειρωνική απάντηση του Δημάρχου Πειραιά, ο κ. Ευσταθόπουλος επανέρχεται με μια περιεκτική και σαφή απάντηση-σημείο προς σημείο-σε όλα τα προαναφερόμενα του κ. Μώραλη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΕΚΔΟΤΗ ΤΟΥ PP ΣΑΡΑΝΤΟΥ ΕΥΣΤΑΘΟΠΟΥΛΟΥ:

Αξιότιμε κ. Δήμαρχε,
Η απάντησή σας, θα αναρτηθεί άμεσα στο site Piraeuspress.gr όπως άλλωστε δεσμεύτηκα από χθες, παρά το πρώτο συκοφαντικό μέιλ που έλαβα περί "ευφάνταστων συμφερόντων" που κρύβονται πίσω από το ρεπορτάζ μας.
Επειδή όντως ουδέποτε έχουμε υιοθετήσει στο παρελθόν, ούτε θα το κάνουμε τώρα, "περίεργες λογικές", όπως σωστά αναφέρετε στο παρόν μέιλ σας, οφείλω να επισημάνω τα εξής:
1. Μάλλον θα πρέπει με το ίδιο πάθος, εσείς και οι συνεργάτες σας, να αναζητήσετε από έταιρο τοπικό σάιτ του Πειραιά ποιο είναι το κορυφαίο στέλεχός σας που έκανε τη σχετική διαρροή, όπως αναφέρεται στο σημερινό μας ρεπορτάζ, το οποίο υποθέτω ότι έχετε αναγνώσει.
ΠΡΟΣΟΧΗ: Δεν το γράφουμε εμείς, σε άλλο ενημερωτικό σάιτ αναφέρεται η διαρροή κορυφαίου στελέχους σας!
Και βεβαίως, η άποψή του συμπίπτει όλως τυχαίως με το πρώτο αήθες και συκοφαντικό μέιλ που έλαβα στο προσωπικό μου μέιλ (με υπογραφή Δημάρχου Πειραιά), με ευθεία αναφορά σε εξυπηρέτηση περίεργων συμφερόντων από μεριάς μου. 
Για αυτό θα σας παρακαλούσα είτε να ανακαλέσετε με μια αντίστοιχη επιστολή είτε εφόσον εξακολουθείτε να έχετε αυτήν την πεποίηθηση, να μου επιτρέψετε να δημοσιοποιήσω το εν λόγω μέιλ.
2. Η παραπληροφόρηση μάλλον πηγάζει από το στενό σας περιβάλλον και αυτό πιθανότητα θα πρέπει να ελέγξετε αυστηρά και όχι εμάς που κάνουμε τη δουλειά μας και κρινόμαστε από το αναγνωστικό κοινό... Άκρως επιτυχώς μέχρι σήμερα όπως ομολογούν τα αδιάψευστα στατιστικά της Google.
Καθώς η εικόνα που περιγράφετε δεν έχει καμία σχέση με τα ρεπορτάζ που αναρτώνται στο Piraeuspress.gr.
Όπως σαφέστατα, η ονοματολογία των πιθανών διαδόχων, δε σχετίζεται επουδενί με τα δυο σημερινά άρθρα του PIRAEUSPRESS.gr που έχουν αναφορές σε συγκεκριμένα γεγονότα και μόνο.
3. Εάν θεωρείτε ότι η αρθρογραφία μας ταιριάζει στην Πρωταπριλιά, πρέπει να σας πληροφορήσουμε ότι δεν είναι υποχρεωτική η επιλογή ενημέρωσης-η δική σας ή των συνεργατών σας-από το PIRAEUSPRESS.gr
4. Σχετικά με την τηλεφωνική μας επικοινωνία, που κράτησε αρκετά λεπτά, ειπώθηκαν κι άλλα, τα οποία τιμώντας την εμπιστοσύνη που μου έχετε δείξει στο παρελθόν, δεν χρειάζεται να τα αναφέρω. Θα το κάνω μόνο εάν αναγκαστώ.
5. Αξίζει κλείνοντας, να αναφερθεί, ότι ουδεμία διάψευση από τη ΝΔ έχει δημοσιευτεί, αλλά όπως αναφέρεται και σε έταιρο σημερινό ρεπορτάζ μας, πραγματικά-υπαρκτά κορυφαία στελέχη της ΝΔ επιδοκίμασαν το συγκεκριμένο ρεπορτάζ.
Προς ενημέρωσή σας:
Αξιότιμε κ. Δήμαρχε,
Καλό θα ήταν τόσο εσείς όσο και οι συνεργάτες σας, να δώσετε ακόμα μεγαλύτερη έμφαση στα σημαντικά προβλήματα που ταλανίζουν τον Πειραιά και να μην αναλώνετε τον πολύτιμο χρόνο σας σε υποδείξεις προς Εκδότες και Δημοσιογράφους, όπως και σε επιστολές που επιδεικνύουν άλλες διαθέσεις-συμπεριφορές, στις οποίες εσείς προσωπικά δε μας έχετε συνηθίσει, όπως σας ανέφερα και τηλεφωνικά.
Προσωπικά, τις ευθύνες μου τις αναλαμβάνω κάθε μέρα, απέναντι στο πειραϊκό κοινό που εμπιστεύεται σε εμάς την ενημέρωσή του εδώ και χρόνια.
Και για αυτό το λόγο, λογοδοτώ μόνο στους Πειραιώτες και στις Πειραιώτισσες που με εμπιστεύονται και όχι σε δήθεν "στενούς συνεργάτες" ή δήθεν "κορυφαία στελέχη" κάποιας Δημοτικής Αρχής, που διαρρέουν σκοπίμως βάναυσες και συκοφαντικές αθλιότητες.
Με εκτίμηση,
Σαράντος Ευσταθόπουλος
Εκδότης Piraeuspress.gr
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: