ΛΑΘΟΣ ΡΕΠΟΡΤΑΖ PP: Ζητούμε συγγνώμη από τη Νένα Χρονοπούλου και τον Τάσο Μητρόπουλο – Δεν ήταν δικό τους το παιδί που εξαφανίστηκε στη Νίκαια!

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Χτες από το site μας δημοσιεύτηκε ένα άρθρο χωρίς να γίνει το απαραίτητο ρεπορτάζ και χωρίς να διασταυρώσουμε εάν το παιδί που εξαφανίστηκε χτες το απόγευμα στη Νίκαια και αναδημοσιεύτηκε στο ambert alert ο 16χρονος Στέλιος Αντωνόπουλος ήταν το παιδί της γνωστής ηθοποιού και του παλαίμαχου ποδοσφαιριστή του Ολυμπιακού Τάσου Μητρόπουλου. Κατόπιν δημοσιεύματος της ίδιας της ηθοποιού διαπιστώσαμε ότι οι κοινοποιήσεις του ζευγαριού έγιναν απλώς και μόνο για να βοηθήσουν στην ταχύτερη ανεύρεση του μικρού Στέλιου Αντωνόπουλου δεδομένης της ευαισθησίας που διακατέχει τους ίδιους ακριβώς ένεκα του δικού τους τέκνου, 12χρονου Χρήστου ο οποίος αντιμετωπίζει προβλήματα υγείας τα οποία οι γονείς του όχι μόνο δεν έκρυψαν αλλά αντιθέτως επιδόθηκαν σε ένα ακάματο αγώνα αναδείξεως των δικαιωμάτων όλων των ΑΜΕΑ παιδιών. Είναι γνωστή η δράση του ζευγαριού για την ανάδειξη των δικαιωμάτων των παιδιών με ΑΜΕΑ ειδικά στη σημερινή εποχή όπου ο σεβασμός στην ανθρώπινη αξιοπρέπεια τίνει να εξαλειφθεί στο βωμό των περικοπών των Μνημονίων.

Σχόλιο Δικηγόρου της οικογενείας Στυλιανού Σούρλα: Τα ΜΜΕ οφείλουν να διασταυρώνουν κάθε άρθρο τους προτού αυτό βγει στη δημοσιότητα. Πόσο μάλλον όταν επρόκειτο για ανήλικο παιδί και ειδικά ΑΜΕΑ. Η ταραχή την οποία ένιωσε το γνωστό ζευγάρι ήταν απίστευτη βλέποντας στο δημοσίευμα να αγνοείται η τύχη του 12χρονου Χρήστου τους. Σε κάθε περίπτωση η αποκατάσταση της αληθείας είναι επιβεβλημένη και καταδεικνύει την ανυπαρξία δόλου προς τούτο.