Λιγοστεύουν οι ελπίδες για την τύχη και των άλλων τεσσάρων, πλέον, αγνοουμένων
Το χειρότερο σενάριο δυστυχώς φαίνεται να επαληθεύεται στην Πλάκα μετά την κατάρρευση του κτηρίου στην οδό Λυσικράτους, καθώς εντοπίστηκε και δεύτερη σορός στα χαλάσματα.
Μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει γνωστό αν πρόκειται για άνδρα ή γυναίκα.
Στο κτήριο διέμεναν στον πρώτο όροφο τέσσερις Αμερικανοί, οι οποίοι είχαν προγραμματίσει την αποχώρησή τους από το σπίτι την ημέρα της κατάρρευσης, ενώ στον δεύτερο έμενε ένα ζευγάρι ηλικιωμένων Βρετανών.
Τα ξημερώματα της Κυριακής είχε ανασυρθεί νεκρή από τα χαλάσματα μια Αμερικανίδα.
Πλέον οι αγνοούμενοι στην οδό Λυσικράτους είναι τέσσερις, με τις ελπίδες να βρεθεί κάποιος ζωντανός ολοένα και να λιγοστεύουν.
Πληροφορίες για αυτόνομους λέβητες αερίου στα διαμερίσματα
Αυτόνομες παροχές φέρεται να υπήρχαν στο ισόγειο και στον δεύτερο όροφο του κτηρίου στην Πλάκα όπου σημειώθηκε η ισχυρή έκρηξη, σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες που ανέφερε ο αντιδήμαρχος Τεχνικών Έργων του Δήμου Αθηναίων, Πάρης Χαρλαύτης.
Όπως διευκρίνισε, πρόκειται για πληροφορίες που δεν έχουν ακόμη επιβεβαιωθεί πλήρως, ενώ οι έρευνες στο σημείο βρίσκονται σε εξέλιξη.
Μιλώντας στο ΕΡΤnews, ο κ. Χαρλαύτης ανέφερε ότι οι αυτόνομες παροχές αφορούσαν, σύμφωνα με τις μέχρι τώρα πληροφορίες, το ισόγειο και τον δεύτερο όροφο, ενώ ο πρώτος φέρεται να μην είχε αντίστοιχη σύνδεση.














































