Σοβαρό περιστατικό με πρωταγωνιστές πέντε ανήλικους έχει κινητοποιήσει τις αστυνομικές Αρχές στο Ηράκλειο.
Οι πέντε 14χρονοι είχαν δώσει ραντεβού σε χώρο σχολείου, όπου η μεταξύ τους συνάντηση κατέληξε σε συμπλοκή, με έναν από αυτούς να τραυματίζεται και να μεταφέρεται στο νοσοκομείο.
Το επεισόδιο σημειώθηκε τις τελευταίες ημέρες σε σχολείο του Ηρακλείου και, σύμφωνα με τις πληροφορίες, σε αυτό ενεπλάκησαν συνολικά πέντε παιδιά, όλα ηλικίας 14 ετών.
Κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, οι ανήλικοι πιάστηκαν στα χέρια, με τη συμπλοκή να παίρνει άσχημη τροπή.
Ένας από τους 14χρονους τραυματίστηκε στο πρόσωπο και χρειάστηκε να μεταφερθεί στο νοσοκομείο. Από την ιατρική εξέταση διαπιστώθηκε ότι έχει υποστεί κάταγμα στη μύτη, με αποτέλεσμα να χρειαστεί νοσηλεία.
Για το περιστατικό ενημερώθηκε η Αστυνομία, η οποία ξεκίνησε έρευνα προκειμένου να εξακριβωθούν οι ακριβείς συνθήκες κάτω από τις οποίες σημειώθηκε η συμπλοκή και ο ρόλος των εμπλεκομένων.
Στο πλαίσιο της υπόθεσης, οι αστυνομικές Αρχές προχώρησαν στη σύλληψη πέντε γονέων των ανήλικων που φέρονται να συμμετείχαν στο επεισόδιο, όπως αναφέρει το neakriti.















































