Κίνηση τώρα: Κυκλοφοριακό χάος στους δρόμους – Καθυστερήσεις σε Κηφισό, Ποσειδώνος και Κηφισίας 





Αυξημένη είναι η κίνηση τώρα σε αρκετές βασικές οδικές αρτηρίες της Αττικής, με τους οδηγούς να συναντούν σημαντικές καθυστερήσεις κυρίως στους κεντρικούς άξονες της Αθήνας και στις εισόδους – εξόδους της πόλης.

Τα μεγαλύτερα προβλήματα καταγράφονται στον Κηφισό, όπου παρατηρούνται εκτεταμένες ουρές οχημάτων και στα δύο ρεύματα, ιδιαίτερα στο τμήμα από το Αιγάλεω προς τη Νέα Ιωνία και αντίστροφα.

Αυξημένη είναι επίσης η κίνηση στη Λεωφόρο Κηφισίας, κυρίως στο ύψος του Χαλανδρίου και του Αμαρουσίου, με χαμηλές ταχύτητες κυκλοφορίας κατά διαστήματα και καθυστερήσεις για όσους κινούνται προς το κέντρο της Αθήνας.

Στο κέντρο της πρωτεύουσας, επιβαρυμένη εμφανίζεται η κυκλοφορία στις βασικές λεωφόρους που οδηγούν προς το Σύνταγμα και την Ομόνοια, ενώ αυξημένος φόρτος καταγράφεται και στους δρόμους γύρω από τον άξονα της Λεωφόρου Συγγρού.

Ιδιαίτερα δύσκολη είναι η κατάσταση και στην παραλιακή λεωφόρο Ποσειδώνος, στο τμήμα προς τον Πειραιά, όπου παρατηρούνται μεγάλες καθυστερήσεις. Αυξημένη είναι η κίνηση και στους δρόμους γύρω από το λιμάνι του Πειραιά.

Παράλληλα, στην Αττική Οδό σημειώνονται καθυστερήσεις:

στο ρεύμα προς Αεροδρόμιο:

  • άνω των 30 ΄από κόμβο Φυλής έως κόμβο Κηφισίας
  • 5΄-10΄στην έξοδο για Λαμία

στο ρεύμα προς Ελευσίνα:

  • 5΄-10΄στην έξοδο για Λαμία
  • 10΄-15΄από κόμβο Πλακεντίας έως κόμβο Κηφισίας