Η μηχανή εξετράπη της πορείας της κοντά στο Σχηματάρι – Προανάκριση από την Τροχαία Αυτοκινητοδρόμων Βοιωτίας
Ένα ακόμη θανατηφόρο τροχαίο σημειώθηκε το πρωί της Δευτέρας στην Εθνική Οδό Αθηνών – Λαμίας, με θύμα έναν οδηγό μοτοσικλέτας.
Το δυστύχημα συνέβη γύρω στις 11:30, στο ρεύμα προς Λαμία, όταν η μηχανή που οδηγούσε ο άνδρας εξετράπη της πορείας της, κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες, κοντά στην περιοχή του Σχηματαρίου. Η πρόσκρουση ήταν σφοδρή, με αποτέλεσμα ο οδηγός να τραυματιστεί θανάσιμα.
Στο σημείο έσπευσαν ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ και πυροσβεστικά οχήματα, ενώ η κυκλοφορία διακόπηκε προσωρινά για την ασφάλεια των διερχόμενων οδηγών και τη διευκόλυνση των σωστικών συνεργείων.
Η Τροχαία Αυτοκινητοδρόμων Βοιωτίας έχει αναλάβει τη διερεύνηση των συνθηκών του δυστυχήματος, ενώ αναμένονται τα πορίσματα της προανάκρισης που βρίσκεται σε εξέλιξη.
Το νέο αυτό περιστατικό έρχεται να προστεθεί στον μακρύ κατάλογο των τροχαίων δυστυχημάτων στη χώρα, υπενθυμίζοντας με δραματικό τρόπο την ανάγκη για προσοχή και υπευθυνότητα στον δρόμο, ειδικά σε οδικά δίκτυα μεγάλης ταχύτητας όπως η Εθνική Οδός.













































