Ναταλία Γερμανού: Η νέα φωτογραφία χωρίς μακιγιάζ από τις καλοκαιρινές της διακοπές

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Μια νέα φωτογραφία από τις καλοκαιρινές της διακοπές στην οποία τη βλέπουμε να ποζάρει χωρίς ίχνος μακιγιάζ, δημοσίευσε η Ναταλία Γερμανού στον λογαριασμό της στο instagram.

H Nαταλία Γερμανού λίγο πριν επιστρέψει στην Αθήνα απολαμβάνει μερικές ακόμη στιγμές χαλάρωσης και ξεγνοιασιάς. Τις μέρες αυτές, που βρίσκεται μακριά από τα τηλεοπτικά πλατό, η Ναταλία Γερμανού επιλέγει να μην είναι ιδιαίτερα ενεργή στα social media, κάνοντας λίγες ελάχιστες εξαιρέσεις.

Αυτή τη φορά, η Ναταλία Γερμανού θέλοντας να ευχαριστήσει τον ηθοποιό Αλέξανδρο Βάρθη για το βιβλίο που της έκανε δώρο με τίτλο «Ταξίδι στην άκρη της νύχτας», δημοσίευσε μια φωτογραφία αγκαλιά με αυτό ποζάροντας χωρίς ίχνος μακιγιάζ.

Δείτε την νέα της φωτογραφία που δημοσίευσε παραμονή του Δεκαπενταύγουστου:

Μεταξύ άλλων, η παρουσιάστρια ανέβασε στο Instagram και μια φωτογραφία της από την παραλία, την ώρα που απολαμβάνει στιγμές χαλάρωσης κάτω από μια ομπρέλα.

Φορώντας το μαγιό της, έστρεψε την κάμερα προς τον εαυτό της και έβγαλε μια selfie.

Στο κλιπ – κολάζ με τις καλοκαιρινές της φωτογραφίες, πρωταγωνιστεί μεταξύ άλλων, ο σκύλος της, που τη συντροφεύει. Με χιουμοριστική διάθεση, σχολίασε και μια από τις εικόνες, που δείχνει το σκυλί να την κοιτάζει επίμονα καθώς τρώει. «Κοίτα με όπως με κοιτάζει ο Τάσος όταν τρώω noodles» έγραψε.