Θρήνος στο ελληνικό ποδόσφαιρο

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Ο 21χρονος ποδοσφαιριστής Χάρης Πάστρας έχασε τη ζωή του σε τροχαίο δυστύχημα

Χάρης Πάστρας: Σκοτώθηκε σε τροχαίο πρώην παίκτης της ομάδας νέων του Ολυμπιακού

Μια τραγική απώλεια έπληξε τον κόσμο του ελληνικού ποδοσφαίρου, καθώς ο 21χρονος ποδοσφαιριστής Χάρης Πάστρας έχασε τη ζωή του σε τροχαίο δυστύχημα τα ξημερώματα της Κυριακής (11/08/24) στη Φθιώτιδα. Ο νεαρός αθλητής είχε αγωνιστεί σε παλαιότερες περιόδους με τις ομάδες U17 και U19 του Ολυμπιακού, αφήνοντας το στίγμα του στον χώρο του ποδοσφαίρου.

Τραγωδία λίγο πριν φτάσει στο σπίτι του

Ο Χάρης Πάστρας έχασε ακαριαία τη ζωή του σε ένα δυστύχημα που σημειώθηκε στον οικισμό Μελιδόνι στη Φθιώτιδα την Κυριακή (11/8). Σύμφωνα με τοπικά μέσα ενημέρωσης, ο νεαρός ποδοσφαιριστής, γεννημένος στις 7 Μαΐου 2003, έχασε τον έλεγχο του οχήματός του, με αποτέλεσμα να σκοτωθεί ακαριαία. Το Αστυνομικό Τμήμα Καμένων Βούρλων διερευνά τα αίτια του τραγικού αυτού συμβάντος.

Ο Πάστρας είχε δείξει το ταλέντο του ως αμυντικός, συμμετέχοντας στις ακαδημίες του Ολυμπιακού στις κατηγορίες U17 και U19 κατά τις σεζόν 2020/21 και 2021/22. Στη συνέχεια, συνέχισε την καριέρα του με τη Μαρκό και τον Ποσειδώνα Μηχανιώνας. Η ποδοσφαιρική του διαδρομή περιλάμβανε και μία συμμετοχή με την Εθνική Ελλάδας U17, γεγονός που υπογράμμιζε τις προοπτικές που είχε στον χώρο.

Αντίο από τις τελευταίες ομάδες του

Αντίο από τις τελευταίες ομάδες του

Οι δυο τελευταίες ομάδες στις οποίες αγωνίστηκε ο Πάστρας, η Μαρκό και ο Ποσειδώνας Μηχανιώνας, θέλησαν να τον αποχαιρετήσουν δημοσιεύοντας συγκινητικά μηνύματα στα κοινωνικά δίκτυα, αποτίοντας φόρο τιμής στον νεαρό ποδοσφαιριστή που έφυγε τόσο πρόωρα από τη ζωή.

Το μήνυμα από την ομάδα της Μαρκό

“Ο Πρόεδρος, το ΔΣ και σύσσωμη η οικογένεια της Μαρκό είμαστε βαθιά συγκλονισμένοι από τον αδόκητο χαμό του ποδοσφαιριστή Χάρη Πάστρα σε τροχαίο δυστύχημα τα ξημερώματα της Κυριακής.

Ο Χάρης την περσινή χρονιά, υπήρξε μέλος της οικογένειας μας και θέλουμε να εκφράσουμε τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια στους οικείους του, στην οικογένεια και τους φίλους του.

Αδιανόητο, θλιβερό και τραγικό γεγονός η ξαφνική απώλεια ενός δικού μας ανθρώπου,μα πάνω απ’ όλα ενός εκπληκτικού ανθρώπου και ενός αδαμαντινου χαρακτήρα.
Ένας άγγελος πέταξε ψηλά στον ουρανό τόσο πρόωρα και τόσο άδικα, σκορπίζοντας την θλίψη σε ολόκληρη την αθλητική κοινωνία.

Αντίο Χαρη, καλό παράδεισο!”

Το μήνυμα από τον Ποσειδώνα Μηχανιώνας

“Τα λόγια είναι φτωχά για να εκφράσουν τον θρήνο της απώλειας ενός νέου ανθρώπου.

Ο 21χρονος Χάρης Πάστρας γνώρισε τραγικό θάνατο τα ξημερώματα της Κυριακής σε αυτοκινητιστικό δυστύχημα, βυθίζοντας στο πένθος την οικογένειά του, τους συμπαίκτες και όλους όσους συνεργάστηκε κατά τη διάρκεια της παρουσίας του στον Ποσειδώνα Μηχανιώνας, όλους όσους τον αγαπούν και θα θυμούνται πάντα τον δικό τους Χάρη.

Ο Χάρης ήταν ένα παιδί που πάντα είχε ζωγραφισμένο ένα μεγάλο χαμόγελο στο πρόσωπο του. Ένα παιδί με εξαιρετικό χαρακτήρα που μόνο καλά λόγια έχουν να λένε όσοι συναναστράφηκαν μαζί του.

Η οικογένεια του Ποσειδώνα εκφράζει τα θερμά της συλλυπητήρια. Ας είναι ελαφρύ το χώμα, που θα τον σκεπάσει. Καλό ταξίδι και καλή αντάμωση Χάρη…”