Δύο παραστάσεις για παιδιά στο Θέατρο Αυλαία

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Η παιδική σκηνή της Γιώτας Τζουάνη παρουσιάζει για δεύτερη χρονιά τα αγαπημένα παραμύθια που λάτρεψαν μικροί και μεγάλοι :

 "Η ΚΟΚΚΙΝΟΣΚΟΥΦΙΤΣΑ ΚΑΙ Ο ΠΟΝΗΡΟΣ ΛΥΚΟΣ " & " ΧΑΝΣΕΛ & ΓΚΡΕΤΕΛ  στο Θέατρο Αυλαία στον Πειραιά. Δύο παραστάσεις που σημείωσαν καλλιτεχνική αλλά και εμπορική επιτυχία τόσο στην Αθήνα όσο και σε όλη την Ελλάδα.

"Η ΚΟΚΚΙΝΟΣΚΟΥΦΙΤΣΑ ΚΑΙ Ο ΠΟΝΗΡΟΣ ΛΥΚΟΣ "
Υπόθεση του έργου :
Η Κοκκινοσκουφίτσα ένα γλυκό αθώο κοριτσάκι μαθαίνει ότι η γιαγιά της είναι άρρωστη και πώς χρειάζεται επειγόντως τα φαρμακάκια της. Έτσι πείθει την μαμά της να πάει μαζί με τους φίλους της τα ζωάκια να βρει τη γιαγιά της και να της δώσει τα φάρμακα. Όμως παρ' όλες τις συμβουλές της μητέρας της να μην περάσει από το δάσος γιατί παραμονεύει ο Κακός Λύκος εκείνη δεν ακούει τις συμβουλές και μέσα στο δάσος συναντιέται με τον Κακό Λύκο ο οποίος την ξεγελάει και την πείθει να πάει από άλλο δρόμο στη γιαγιά της, για να προλάβει εκείνος να φτάσει στην άρρωστη  γιαγιά πιο γρήγορα και να την κρύψει στη ντουλάπα και να περιμένει την Κοκκινοσκουφίτσα να έρθει. Εκείνη όμως θα σταθεί πολυ τυχερή και θα του χαλάσει τα σχέδια.
Ένα έργο με πολλές κωμικές καταστάσεις που θα αγαπήσουν μικροί και μεγάλοι , που περνάει πολλά μαθήματα, φιλίας, αγάπης, πίστης, δύναμης, που θα βοηθήσει τα παιδιά να ψυχαγωγηθούν αλλά και να ενδυναμωθούν.
ΠΑΙΔΑΓΩΓΙΚΟΙ ΣΤΟΧΟΙ :
Από αυτή την ιστορία μαθαίνουμε ότι τα παιδιά και ιδιαίτερα τα ευγενικά παιδιά βγαίνουν πάντα νικητές και ότι υπάρχουν στη ζωή πολλοί Κακοί Λύκοι που πρέπει να αντιμετωπίσουμε με θάρρος και δύναμη.

ΕΝΑΡΞΗ  ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΩΝ ΣΆΒΒΑΤΟ 14/9  & ΚΑΘΕ ΣΆΒΒΑΤΟ ΣΤΙΣ 17:00 ΣΤΟ ΘΕΑΤΡΟ ΑΥΛΑΙΑ ΣΤΟΝ ΠΕΙΡΑΙΆ

ΠΑΊΖΟΥΝ:

ΚΑΙΤΗ ΦΙΝΟΥ

ΒΑΣΙΛΙΚΉ ΑΓΓΕΛΗ

ΜΑΡΣΩ ΦΙΛΗ

ΗΛΙΑΣ ΤΣΟΥΜΠΕΛΗΣ

ΖΗΝΑ ΠΑΓΔΑΤΗ

ΚΕΙΜΕΝΟ-ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑ:ΓΙΩΤΑ ΤΖΟΥΑΝΗ

ΒΟΗΘΌΣ ΣΚΗΝ.:ΡΙΑ ΝΤΕΓΙΑΝΝΗ

ΣΚΗΝΙΚΑ:ΚΩΝΣΤΑΝΤΊΝΟΣ ΜΟΥΣΙΚΑΣ/ΜΑΡΣΩ ΦΙΛΗ

ΣΤΙΧΟΙ-ΜΟΥΣΙΚΗ:ΓΙΩΤΑ ΤΖΟΥΑΝΗ

ΕΝΟΡΧΉΣΤΡΩΣΗ:ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΡΟΜΠΟΝΑΣ

ΧΟΡΟΓΡΑΦΊΕΣ:G.T

ΗΧΟΣ-ΦΩΤΑ:ΜΑΡΙΟΣ ΤΡΙΑΝΤΆΦΥΛΛΟΠΟΥΛΟΣ

Διάρκεια παράστασης 90 λεπτά

"ΧΑΝΣΕΛ ΚΑΙ ΓΚΡΕΤΕΛ "
Το δημοφιλές παραμύθι των αδερφών Γκριμ έρχεται ξανά στο Θέατρο Αυλαία μετά την επιτυχία που σημείωσε, σε κείμενο και σκηνοθεσία Γιώτας Τζουάνη.
ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΕΡΓΟ:
Ο Χάνσελ και η  Γκρέτελ , δύο αγαπημένα αδέρφια, ζουν ήσυχα στο  φτωχικό σπίτι τους με τον ξυλουργό πατέρα τους και την μητριά τους, που δυστυχώς δεν αγαπάει τα παιδιά.  Έτσι πείθει τον άντρα της να τα εγκαταλείψουν στο δάσος. Τα μικρά αδέρφια, εγκαταλελειμμένα και εξαντλημένα  βρίσκουν μέσα στο δάσος ένα σπίτια φτιαγμένο από ζαχαρωτά και καθώς πεινάνε πολύ τρέχουν να φάνε ζαχαρωτά. Η κακία μάγισσα όμως που μένει εκεί τα παγιδεύει και η ζωή τους κινδυνεύει.  Ευτυχώς όμως έρχονται οι φίλοι τους η Πασχαλίτσα και το Πουλάκι που θα τα βοηθήσουν να απελευθερωθούν.
ΠΑΙΔΑΓΩΓΙΚΟΙ ΣΤΟΧΟΙ:
Ένα έργο που μιλάει για τη δύναμη της οικογένειας και της φιλίας, της συνεργασίας και της αγάπης αλλά και της διαφορετικότητας. Η δύναμη του Καλού νικάει πάντα το Κακό.  Ένα έργο με πολύ χορό και τραγούδια  όπου οι μικροί μας φίλοι συμμετέχουν και διασκεδάζουν αφάνταστα.
ΕΝΑΡΞΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΩΝ : ΚΥΡΙΑΚΉ 15/9 & ΚΑΘΕ ΚΥΡΙΑΚΉ ΣΤΙΣ 17:00  ΣΤΟ ΘΕΑΤΡΟ ΑΥΛΑΙΑ ΣΤΟΝ ΠΕΙΡΑΙΆ

ΠΑΊΖΟΥΝ:

ΡΙΑ ΝΤΕΓΙΑΝΝΗ

ΝΕΚΤΑΡΙΟΣ ΜΑΣΤΟΡΗΣ

ΔΉΜΗΤΡΑ  ΜΠΡΑΕΣΑ

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ ΣΠΑΘΗ

ΓΕΩΡΓΙΑ ΦΩΣΚΟΛΟΥ

ΚΩΝΣΤΑΝΤΊΝΟΣ ΓΙΑΝΝΑΤΣΗΣ

ΚΕΊΜΕΝΟ-ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑ:ΓΙΩΤΑ ΤΖΟΥΑΝΗ

ΒΟΗΘΟΣ ΣΚΗΝΟΘΕΤΗ:ΡΙΑ ΝΤΕΓΙΑΝΝΗ

ΣΚΗΝΙΚΑ:ΧΑΡΗΣ ΣΕΠΕΝΤΖΗΣ

ΣΤΙΧΟΙ-ΜΟΥΣΙΚΗ:ΓΙΩΤΑ ΤΖΟΥΑΝΗ

ΕΝΟΡΧΉΣΤΡΩΣΗ:ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΡΟΜΠΟΝΑΣ

ΧΟΡΟΓΡΑΦΊΕΣ:G.T

ΗΧΟΣ-ΦΩΤΑ :ΜΑΡΙΟΣ ΤΡΙΑΝΤΆΦΥΛΛΟΠΟΥΛΟΣ

Διάρκεια παράστασης 90 λεπτά

Τιμές εισιτηρίων και για τις δύο παραστάσεις: 10 ευρώ και 8 ευρώ ανέργων.

Προπώληση εισιτηρίων: Ticketservices.gr