Νεκρός ο οδηγός στο τροχαίο με σιλό: Κατέληξε μία από τις δίδυμες 15χρονες – Σκηνές αρχαίας τραγωδίας στο Νοσοκομείο

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


53χρονος ο νεκρός οδηγός, κατέληξε η μία από τις δίδυμες 15χρονες φίλες της κόρης του που είχαν μαζί τους – Βαριά τραυματισμένη η κόρη του και η γυναίκα του που είναι διασωληνωμένη

Τρία ακόμη άτομα τραυματίστηκαν στο δυστύχημα που σημειώθηκε χθες το απόγευμα, στο 14ο χλμ της περιφερειακής οδού Νέας Κεσσάνης – Αβάτου.

Δύο νεκροί και τρεις τραυματίες ήταν ο τραγικός απολογισμός τροχαίου δυστυχήματος που σημειώθηκε, χθες το απόγευμα, στο 14ο χλμ της περιφερειακής οδού Νέας Κεσσάνης – Αβάτου (ύψος διασταύρωσης Μυρωδάτου), στην Ξάνθη.

Το τροχαίο σημειώθηκε γύρω στις 18.45, όταν Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο που οδηγούσε 53χρονος και στο οποίο επέβαιναν μία 48χρονη και τρεις 15χρονες συγκρούστηκε πλαγιομετωπικά με Ι.Χ.Φ. αυτοκίνητο με οδηγό έναν 57χρονο. Σύμφωνα με ανακοίνωση της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, νεκροί είναι ο 53χρονος οδηγός και η μία εκ των δεκαπεντάχρονων επιβάτιδων και τραυματίες τα υπόλοιπα τρία άτομα που επέβαιναν στο ίδιο όχημα.

Διασωληνωμένη η γυναίκα του οδηγού

Μέσα στο αυτοκίνητο βρισκόταν συνολικά 5 άτομα. Ο οδηγός, που έχασε τη ζωή του, μαζί με τη γυναίκα του, η οποία νοσηλεύεται σοβαρά τραυματισμένη και διασωληνωμένη στην Αλεξανδρούπολη, η κόρη τους και δύο δίδυμες φίλες της, η μια εκ των οποίων κατέληξε λίγη ώρα αργότερα και παρά τις προσπάθειες των γιατρών. Ο οδηγός του αυτοκινήτου εργαζόταν σε γνωστό κατάστημα εστίασης, το οποίο ανακοίνωσε πως θα παραμείνει κλειστό λόγω πένθους.

Εικόνες αρχαίου δράματος στο Νοσοκομείο

Τραγικές καταστάσεις στο Νοσοκομείο Ξάνθης όπου οι γιατροί και το προσωπικό έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό αλλά το παιδί δεν τα κατάφερε.

Πρόκειται για οικογένεια που επέστρεφε από την παραλία και ο ΙΧ τους συγκρούσθηκε πλαγιο-μετωπικά με διερχόμενο φορτηγό (σιλό) και κυριολεκτικά ξεκληρίστηκε σε μια διασταύρωση καρμανιόλα όπου έχουν πεθάνει και τραυματισθεί δεκάδες συμπολίτες μας.

Οι τραυματίες μεταφέρθηκαν στα νοσοκομεία της Ξάνθης και της Αλεξανδρούπολης, ενώ την προανάκριση για τα αίτια και τις συνθήκες του δυστυχήματος διενεργεί το Τμήμα Τροχαίας Ξάνθης.

Η ανακοίνωση της Ελληνικής Αστυνομίας

Τι αναφέρει το Αστυνομικό Δελτίο για το θανατηφόρο τροχαίο στη διασταύρωση του Μυρωδάτου.

«Την 28-7-2024 και ώρα 18.45΄, στο 14ο χλμ της περιφερειακής οδού Νέας Κεσσάνης – Αβάτου (ύψος διασταύρωσης Μυρωδάτου) Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο που οδηγούσε 53χρονος ημεδαπός και επέβαιναν τέσσερις ημεδαπές, εκ των οποίων μια 48χρονη και τρεις 15χρονες συγκρούστηκε πλαγιομετωπικά με Ι.Χ.Φ. αυτοκίνητο που οδηγούσε 57χρονος ημεδαπός, με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό του 53χρονου οδηγού και της μιας 15χρονης επιβάτιδας του Ι.Χ.Ε. αυτοκινήτου καθώς επίσης και τον τραυματισμό των τριών επιβατών του Ι.Χ.Ε. αυτοκινήτου.

Οι τραυματίες μεταφέρθηκαν στα νοσοκομεία της Ξάνθης και της Αλεξανδρούπολης.

Την προανάκριση για τα αίτια και τις συνθήκες του δυστυχήματος διενεργεί το Τμήμα Τροχαίας Ξάνθης.»