«Αυτό που θα αποκαλυφθείι…»: Σuγκλoviζει ο Γρηγόρης Λέων για τον ξαφνικό θάνατο της 39χρονης Ντέμης Γεωργίου

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Η είδηση του ξαφνικού θανάτου της Ντέμης Γεωργίου, πρώην παίκτριας του MasterChef, έχει προκαλέσει βαθιά θλίψη. Η 39χρονη έφυγε από τη ζωή ύστερα από σηπτικό σοκ που προκλήθηκε από βαριά λοίμωξη ενώ εργαζόταν στην Πάρο.

Τις τελευταίες ημέρες, η Ντέμη Γεωργίου έδινε μια σκληρή μάχη για να κρατηθεί στη ζωή μετά από βακτηριακή μόλυνση που υπέστη. Παρά τις προσπάθειες των γιατρών, δεν κατάφερε να επιβιώσει.

Γρηγόρης Λέων: Τα Όσα Ανέφερε

Ο Γρηγόρης Λέων, πρόεδρος της Ελληνικής Ιατροδικαστικής Εταιρείας, μίλησε στην πρωινή εκπομπή «Κοινωνία Ώρα MEGA» για το σηπτικό σοκ. Εξήγησε πως το σηπτικό σοκ είναι μια σοβαρή κατάσταση που μπορεί να προκληθεί από βακτηριακή λοίμωξη, οδηγώντας σε πολυοργανική ανεπάρκεια και, δυστυχώς, συχνά σε θάνατο.

«Αναμένουμε την ιατροδικαστική έκθεση. Πρέπει να δούμε εάν θα επιβεβαιωθεί. Εάν ένα από τα μικρόβια έχει περάσει σε πάνω από δύο όργανα, εκεί μιλάμε για σηπτικό σοκ. Με τις ιστολογικές εξετάσεις θα επιβεβαιωθεί ή θα αποκαλυφθούν και ίσως παθολογικές καταστάσεις που ίσως προϋπήρχαν και δεν ήταν γνωστές» τόνισε ο Γρηγόρης Λέων.