Άνδρας πέθανε στο νεκροταφείο την ώρα που άνοιγε τάφο για κηδεία

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Ο άτυχος άνδρας ένιωσε δυσφορία κατά τη διάρκεια των εργασιών με αποτέλεσμα να πέσει στο έδαφος και να χάσει τη ζωή του.

Μουδιασμένη είναι η τοπική κοινωνία της Λαμίας καθώς τις μεσημεριανές ώρες της Τρίτης, ένας 51χρονος άνδρας ο οποίος εργαζόταν περιστασιακά σε γραφείο τελετών πήγε στο νεκροταφείο της περιοχής να ανοίξει τάφο για μια κηδεία που είχε προγραμματιστεί.

Σύμφωνα με τα όσα μεταδίδει το Lamianow.gr, ο άτυχος άνδρας ήταν πατέρας τεσσάρων παιδιών και είχε επιφορτιστεί με τις εργασίες σκαψίματος του συγκεκριμένου τάφου καθώς επρόκειτο να τελεστεί κηδεία ενός συμπολίτη του που είχε χάσει τη ζωή του λίγες ώρες νωρίτερα.

Όπως σημειώνεται, δεν έχουν διευκρινιστεί ακόμη τα αίτια κάτω από τα οποία έχασε τις αισθήσεις του με αποτέλεσμα την τραγική κατάληξη. Σύμφωνα με τα όσα έχουν γίνει γνωστά, ο άτυχος άνδρας ένιωσε δυσφορία κατά τη διάρκεια των εργασιών με αποτέλεσμα να πέσει στο έδαφος.

Την ίδια ώρα υπάλληλος του γραφείου τελετών που είχε αναλάβει την τελετή έφτανε στο σημείο του κοιμητηρίου αντικρίζοντας τον 51χρονο πεσμένο στο έδαφος. Άμεσα έτρεξε στο σημείο και με ΚΑΡΠΑ προσπάθησε να του δώσει τις πρώτες βοήθειες όπως και ένας γιατρός που βρισκόταν επίσης στο σημείο.

Αμφότεροι με αγωνιώδη τρόπο και αφού ειδοποίησαν και το ΕΚΑΒ προσπάθησαν να τον κρατήσουν στην ζωή δυστυχώς όμως λίγες στιγμές μετά άφησε την τελευταία του πνοή, σοκάροντας όλους όσους είχαν βρεθεί στο νεκροταφείο για την κηδεία του έτερου συμπολίτη μας.

Περισσότερα θα γνωστοποιηθούν μετά την νεκροψία νεκροτομή που θα πραγματοποιηθεί ώστε πρόκειται αναμφίβολα για ένα σοκαριστικό συμβάν που πάγωσε την τοπική κοινωνία.