Ντέμη Γεωργίου: Το μήνυμα της πρώην συντρόφου της, Άλκηστις μετά τον θάνατό της – «Αγαπηθήκαμε όσο τίποτα»

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Ο ξαφνικός θάνατος της πρώην παίκτριας του MasterChef, Ντέμης Γεωργίου το πρωί τη; Δευτέρας 22/7 από οξεία βακτηριακή λοίμωξη, έχει προκαλέσει σοκ.

Οι φίλοι της και η σύντροφός της ακόμα δε μπορούν να πιστέψουν ότι η αγαπημένη τους Ντέμη δεν είναι πια μαζί τους.

Τα μηνύματα θλίψης και αποχωρισμού στο διαδίκτυο, πολλά. Ένα από αυτά που ξεχωρίζει, είναι και εκείνο της πρώην συντρόφου τους, Άλκηστις Αλεξανδράτου.

Οι δυο τους υπήρξαν ζευγάρι για δέκα χρόνια, και μέχρι τον χωρισμό τους είχαν μιλήσει πολλές φορές για τη σχέση τους. Τα τελευταία χρόνια, η Άλκηστις ζει και εργάζεται στο εξωτερικό, ωστόσο συνέχιζε να έχει επαφή με τη Ντέμη Γεωργίου, και ο πόνος όταν πληροφορήθηκε τον θάνατό της ήταν τεράστιος. Θέλοντας να την αποχαιρετήσει και δημόσια, η Άλκηστις έγραψε ένα μακροσκελές κείμενο στο Instagram περιγράφοντας τα συναισθήματά της για εκείνη, αλλά και τη μεταξύ τους σχέση.

«Πήρα 300 μηνύματα συμπαράστασης για την πρώην σύντροφό μου ευχαριστώ πολύ. Αγαπηθήκαμε όσο τίποτα άλλο και μισηθήκαμε άλλο τόσο. Ήμασταν πάντα κοντά όσο κι αν δεν φαινόταν. Μετανιώνω που την είδα μόνο πέρυσι τα Χριστούγεννα και όχι φέτος που ήρθα στη Δονούσα με πρόγκιξε πριν μια βδομάδα.

Την μέρα που με χώρισε μου ράγισε την καρδιά και εχτές κατάφερε να την κάνει χίλια κομμάτια. Δεν της άξιζε τέτοιο άδοξο τέλος. Δεν άξιζε ούτε στην Μαριαλένα αυτό. Εγώ ακόμα θα περιμένω να δω τις χαζές της κλήσεις και τα χαζοχαρούμενα μηνύματα της. Ό,τι και αν είχε γίνει, δείτε τώρα τι έμεινε.

Μόνο μας λείπει. Το χαμόγελό της. Κι ας έκρυβε καλά την κατάθλιψη. Τα όνειρα που κάναμε σαν ζευγάρι. Τα όνειρα που κάναμε σαν φίλες, τα όνειρα που κάναμε σαν οικογένεια γιατί μετά από δέκα χρόνια σχέσης και τέσσερα χώρια με τα στραβά μας και άλλα τόσα από παιδιά φίλες στο σχολείο, ήταν ο άνθρωπός μου

O go to. Ήταν σαν μη χωρίσαμε μια μέρα. Σε αγαπώ, θα μου λείπεις. Ήρθε ο ούγγκρο να σε πάρει ταξίδι είπε η Μαριαλένα από το μαγαζί. βλάχα ε βλάχα» έγραψε χαρακτηριστικά η πρώην σύντροφος της Ντέμης Γεωργίου.