Αποκάλυψη Ματίνας Παγώνη για Ντέμη Γεωργίου

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Η Ντέμη Γεωργίου, γνωστή σεφ από το MasterChef, έφυγε από τη ζωή σήμερα (22/7) σε ηλικία 39 ετών. Νοσηλευόταν στο Γενικό Κρατικό Νίκαιας μετά από βακτηριακή λοίμωξη.

Η πρόεδρος της ΕΙΝΑΠ, Ματίνα Παγώνη, μίλησε για την περίπτωση της βακτηριακής λοίμωξης στην εκπομπή «Summer’s Cool» σήμερα.

Όλα τα όργανα της σταμάτησαν να λειτουργούν

Η Ματίνα Παγώνη, αναφέρθηκε στο θάνατο της Ντέμη Γεωργίου και εξήγησε πως: «Είναι τραγικό γεγονός, αυτή είναι η αλήθεια. Όμως η οξεία βακτηριακή λοίμωξη, είναι μία λοίμωξη που την ξέρουμε όλοι, είναι μικροβιακή. Τα βακτήρια είναι μικρόβια, τα οποία συνυπάρχουν με τον ανθρώπινο οργανισμό ποικιλοτρόπως.

Στην άτυχη αυτή κοπέλα συνέβη σηπτικό σοκ, δηλαδή πολυοργανική ανεπάρκεια.Όλα τα όργανα έφτασαν στο σημείο να μην λειτουργούν, γι’ αυτό είχαμε και τον θάνατο. Η κοπέλα τις τελευταίες ημέρες δεν αισθανόταν καλά και μάλιστα πήρε άδεια και έμεινε στο σπίτι της.

Αυτό σημαίνει ότι αν πήγαινε σε ένα γιατρό και έκανε εξετάσεις θα έβλεπε τι συμβαίνει. Δυστυχώς δεν πήγε για να δει τι συμβαίνει, παρά καθόταν στο σπίτι για να ξεκουραστεί».