Σοκάρουν οι φωτογραφίες από το Βενιζέλειο του 49χρονου Μανώλη που έπεσε θύμα άγριου ξυλοδαρμού στο κέντρο του Ηρακλείου

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Υποβλήθηκε σε 6ωρο χειρουργείο 

Σοκ προκαλούν οι φωτογραφίες που… είδαν το φως της δημοσιότητας και αποτυπώνουν τον άγριο ξυλοδαρμό του Ελληνοκαναδού – με καταγωγή από τα Ανώγεια – χρηματιστή, Εμμανουήλ Κακουλάκη, ο οποίος πέρασε εφιαλτικές στιγμές στα… χέρια μιας παρέας πέντε Κρητικών στο κέντρο του Ηρακλείου, το βράδυ της Τρίτης (16/7).

Ο Εμμανουήλ Κακουλάκης, ένας επιτυχημένος χρηματιστής με ελληνικές ρίζες που ζει στο Μόντρεαλ, δέχτηκε άγριο ξυλοδαρμό από παρέα Κρητικών, με αποτέλεσμα να υποβληθεί σε 6ωρο χειρουργείο και να χρειαστεί να… κάνει 60 ράμματα στο κεφάλι, τόσο εξωτερικά όσο και εσωτερικά.

Το χρονικό

Το περιστατικό συνέβη όταν ο Ελληνοκαναδός χρηματιστής που βρίσκεται στο Ηράκλειο Κρήτης για διακοπές με την οικογένεια του, έκανε παρατήρηση σε μια παρέα Κρητικών μέσα σε ένα καφέ μπαρ καθώς ένας από αυτούς τον έκαψε το χέρι με το τσιγάρο του.

Η παρατήρηση αυτή φαίνεται να προσέβαλλε τους Κρητικούς, οι οποίοι αντέδρασαν βίαια και ξυλοκόπησαν άγρια τον χρηματιστή μπροστά στα μάτια των παιδιών του.

Μετά την επίθεση, ο Καναδός τουρίστας μεταφέρθηκε άμεσα στο Βενιζέλειο νοσοκομείο με βαριές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις και εκεί υποβλήθηκε σε πολύωρο χειρουργείο για την αποκατάσταση των τραυμάτων του.

Σημειώνεται ότι τις προηγούμενες ημέρες έγινε γνωστό ότι δύο από τους δράστες έχουν ταυτοποιηθεί. Συγκεκριμένα, πρόκειται για έναν 31χρονο από χωριό του Μυλοποτάμου και έναν 32χρονο από περιοχή του δήμου Μαλεβιζίου, ενώ κατά πληροφορίες αναζητούνται άλλοι δύο.