Φουλ ερωτευμένο το νέο survivor… ζευγάρι

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Γενέθλια είχε ο Φάνης Μπολέτσης και τα γιόρτασε στο μαγαζί των γονιών του. Το πάρτι του είχε έντονο άρωμα Survivor, με τους περισσότερους παίκτες από το φετινό κύκλο να δίνουν το «παρών»!

Όπως αποκάλυψε η εκπομπή Summer’s cool δεν γιόρτασε μόνος του ο φιναλίστ, αλλά στο πλευρό του βρισκόταν και μία συμπαίκτρια του, με την οποία είχαν έρθει κοντά από τον Άγιο Δομίνικο.

Ο λόγος για τη Χρύσα Χατζηγεωργίου, που μπορεί να είχε δηλώσει πως δεν τρέχει τίποτα με εκείνη και τον Φάνη, ωστόσο φαίνεται πως άλλαξαν πολλά μετά το Survivor. Φυσικά η πρώην συμπαίκτριά του παραχώρησε δηλώσεις στην κάμερα του ΣΚΑΪ, όπου δήλωσε πως είναι φίλοι, αλλά τα υπονοούμενα ήταν στον αέρα…

Ο Κωνσταντίνος Αρτσίτας αποκάλυψε πως άλλα είπαν on camera Φάνης και Χρύσα, και άλλα έλεγαν στο πάρτι.

«Τους είδα κανονικά να φιλιούνται και να είναι πολύ κοντά. Είναι η επισημοποίηση. Η Χρύσα είχε μία σχέση που ολοκληρώθηκε μετά το τέλος του Survivor και τους χάσαμε. Πλέον είναι μαζί, έχει ξεκινήσει κάτι ωραίο», είπε μεταξύ άλλων ο δημοσιογράφος της εκπομπής του ΣΚΑΪ. Όπως συμπλήρωσε, προφανώς ένιωσε άβολα, γι’ αυτό και δεν ανέφερε κάτι σχετικό η πρώην παίκτρια του Survivor, όταν ρωτήθηκε από τον ίδιο στην κάμερα.