Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Η πρώτη φωτογραφία αγκαλιά με τον νεογέννητο γιο της!



Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!

Απίστευτη χαρά και βρεφικά κλάματα επικρατούν στο σπίτι της οικογένειας Βασίλη Σταθοκωστόπουλου μετά τη γέννηση και του δεύτερου γιου του, από την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου.

Η όμορφη παρουσιάστρια γέννησε τον μικρούλη της στις αρχές του Ιουλίου και μετά από λίγες μέρες πήρε εξιτήριο με το μωρό της για να ξεκινήσουν τη νέα τους ζωή.

Και σήμερα, λίγες μέρες αφότου η οικογένεια βιώνει τις πρώτες της στιγμές ενωμένη, η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου ανέβασε την πρώτη της φωτό καθώς κρατά στην αγκαλιά τον μικρό της. Η φωτογραφία είναι μέσα από το μαιευτήριο και το δωμάτιο της νέας μαμάς που είχε γεμίσει από θαλασσί μπαλόνια.

Η τρυφερή ανάρτηση

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου κατά την έξοδό της από το μαιευτήριο μίλησε για τα δυνατά συναισθήματα με τα οποία είναι πλημμυρισμένη λόγω της γέννησης του δεύτερου παιδιού της ενώ αποκάλυψε και το όνομα που θα δώσει στον μικρό.

Η ίδια έγραψε στη λεζάντα της φωτογραφίας που ανέβασε:

Δείτε παρακάτω τη φωτογραφία που ανέβασε έχοντας αγκαλιά τον μικρό της πρίγκιπα: