Επικός γκάφατζής ο Γιώργος Τσέλικας: Πήγε να μιλήσει με νεαρό που πήγαινε διακοπές και του “έστειλε” τον καφέ στο πάτωμα

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Ο Γιώργος Τσέλικας βρέθηκε στο λιμάνι του Πειραιά, προκειμένου να καταγράψει την κίνηση στα πλοία με προορισμό τα ελληνικά νησιά και είχε ένα ατύχημα με έναν νεαρό ταξιδιώτη.

Ειδικότερα, ο δημοσιογράφος του ΣΚΑΪ συνομίλησε με αρκετό κόσμο. Αρχικά, σταμάτησε μια μεγάλη παρέα κοριτσιών που μόλις τελείωσαν το Λύκειο και ήταν έτοιμες να μπουν στο πλοίο για την Πάρο.

Το ατύχημα του Γιώργου Τσέλικα

Στη συνέχεια, πλησίασε μια παρέα αγοριών, που είχαν τον ίδιο προορισμό, αλλά πάνω στην ένταση για τις ανάγκες του ρεπορτάζ, έριξε τον καφέ ενός νεαρού, ο οποίος είπε «δεν πειράζει, δεν πειράζει», με τον ρεπόρτερ να φωνάζει «γούρι, γούρι».

Μάλιστα, πήρε τον καφέ από κάτω και έδωσε στον νεαρό ταξιδιώτη να πιει μια γουλιά που είχε απομείνει στο κυπελλάκι, υπογραμμίζοντας «σου χρωστάω έναν καφέ» και συνέχισε τις ερωτήσεις στην παρέα.

Δείτε το βίντεο εδώ:

https://www.enimerotiko.gr/media-tv/epikos-gkafatzis-o-giorgos-tselikas-pige-na-milisei-me-nearo-poy-pigaine-diakopes-kai-toy-quot-esteile-quot-ton-kafe-sto-patoma/?fbclid=IwZXh0bgNhZW0CMTEAAR2Tj88Y-SGhsW7oTj_IDPBhwrosu5AuYLYyu2JOrLRIQHpbJdaFf-slU54_aem_lpq2o_gUWlnO9255iWX9bA