Νεκρό με τραύματα στο λαιμό βρέθηκε το 11χρονο κοριτσάκι που είχε εξαφανιστεί στον Πύργο

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Nεκρό βρέθηκε κοριτσάκι ηλικίας 11 ετών, η μικρή Βασιλικη είχε εξαφανίστηκε από τον Πύργο στην Ηλεία

Η σορός εντοπίστηκε σε χωράφι – Η μητέρα του παιδιού είχε δηλώσει την εξαφάνισή του – Ο ύποπτος όπου είναι και θείος της φέρεται να έχει απασχολήσει στο παρελθόν για βιασμούς ανηλίκων

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 37χρονος άνδρας και θείος της μικρούλας που αρχικά είχε προσαχθεί ως ύποπτος για το θάνατο της 11χρονης Βασιλικής, στον Πύργο, ομολόγησε ότι την σκότωσε. Ο 37χρονος έχει συλληφθεί.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, το 11χρονο κορίτσι, βρέθηκε νεκρό σε ένα χωράφι, με τραύματα στο λαιμό με νέες πληροφορίες από κατσαβίδι.

Η σορός της μικρής Βασιλικής εντοπίστηκε από αστυνομικούς της υποδιεύθυνσης ασφαλείας Πύργου σε αγροτική έκταση, στο Καταράχι Ηλείας.

Σύμφωνα με νεότερα στοιχεία από το PatrisNews, ο άνθρωπος που φέρεται να δολοφόνησε το κοριτσάκι στην Ηλεία, είναι ο θείος της.

Ο 37χρονος φερόμενος ως δράστης της δολοφονίας, που στο παρελθόν είχε κατηγορηθεί για απόπειρα βιασμού ανήλικης, σύμφωνα με πληροφορίες έχει ομολογήσει την πράξη του. Τη δολοφόνησε χτυπώντας την πολλαπλές φορές με κατσαβίδι στο λαιμό. 

Σύμφωνα με πληροφορίες της ΕΛ.ΑΣ, ο 37χρονος παρέλαβε χθες την 11χρονη και με το ΙΧ του την πήγε σε αγροτική περιοχή όπου και την δολοφόνησε. Υπέδειξε μάλιστα στους αστυνομικούς. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο ίδιος, το 2017, είχε κατηγορηθεί για βιασμό ανήλικης.