Με λογότυπο ZARA ATHENS έκαναν εγκαίνια τα ZARA στον Πειραιά! (φωτο)

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Το πολυδιαφημιζόμενο ως μεγαλύτερο κατάστημα στην Ελλάδα ή στην Ευρώπη ή στον Κόσμο, της γνωστής πολυεθνικής αλυσίδας ένδυσης ZARA, άνοιξε τις πόρτες του για το αγοραστικό κοινό στον Πύργο του Πειραιά!

Υπενθυμίζεται ότι ο Πύργος του Πειραιά βρίσκεται στο Λιμάνι του Πειραιά, 3 λεπτά με τα πόδια από το κέντρο του Πειραιά!

Παρόλα αυτά, οι υπεύθυνοι της γνωστής αλυσίδας ρουχισμού, επέλεξαν να στήσουν ένα μίνι περίπτερο έξω ακριβώς από την είσοδο του καταστήματος ZARA στον Πύργο του Πειραιά, όπου αναγράφεται με τεράστια γράμματα ZARA ATHENS!

Πάλι καλά που δεν μπήκε η ίδια επιγραφή και στις φωτεινές επιγραφές στον Πύργο του Πειραιά, παρά σκέτο το logo ZARA!

Άραγε συμβαίνει το ίδιο με και το κατάστημα της γνωστής αλυσίδας στη Θεσσαλονίκη, στη. Πάτρα, στη Λάρισα ή όπου άλλου; Ή απλά αναγράφεται απλά η επωνυμία ZARA;

Εκτός εάν δεν είναι σε γνώση των υπευθύνων της εταιρίας στην Ελλάδα, ότι ο Πειραιάς αποτελεί τον 3ο μεγαλύτερο Δήμο της χώρας και το μεγαλύτερο Λιμάνι της Μεσογείου!

Καλό θα είναι να μην προκαλείται με αυτόν τον τρόπο το κοινό αίσθημα των Πειραιωτών, οι οποίοι με αυτό τον τρόπο φαίνεται να αντιμετωπίζεται η πόλη τους ως ένα «χωριουδάκι» της πόλης των Αθηνών, ιδίως μάλιστα τη στιγμή που δεν είναι!

ΥΓ: Να υπενθυμίσουμε στους κυρίους της εταιρίας ZARA ATHENS, ότι στις 29 Μαΐου διεκδικεί το ευρωπαϊκό τρόπαιο του Conference League ο OLYMPIACOS PIRAEUS και όχι ο OLYMPIACOS ATHENS!