Η τελευταία κίνηση του Ερμή Καραγιάννη πριν αuτοκτονńσει: «Πήγε να τον σώσει ο πατέρας του κι έπεσε από τα χέρια του»

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


GNTM: Ο Ερμής Καραγιάννης αποφάσισε να δώσει τέλος στη ζωή του, βυθίζοντας σε ανείπωτη θλίψη τους φίλους και συγγενείς του.

Η καρδιακή του φίλη, Ρένια Τσακίρη μίλησε στην εκπομπή «Super Κατερίνα» και αποκάλυψε ότι ο ίδιος αυτοκτόνησε την περασμένη Πέμπτη.

Σύμφωνα με την ίδια το μοντέλο και πρώην διαγωνιζόμενος του GNTM ζούσε με τον πατέρα του, ο οποίος προσπάθησε να τον σώσει, χωρίς ωστόσο να τα καταφέρει.

«Αυτοκτόνησε την μέρα που έπαιζε ο Ολυμπιακός και προκρίθηκε, την περασμένη Πέμπτη. Έγινε όλο τόσο ξαφνικά. Έκανε κάποιους φίλους του delete από το Instagram, και κάποιους άλλους block. Σαν να μας λέει αυτό ήταν, τέλος. Δεν μας πήγε ποτέ το μυαλό. Ήταν χάλια ψυχολογικά, μου έλεγε ότι δεν τον γεμίζει τίποτα, δεν είχε νόημα η ζωή του. Δεν μπορούσε να βρει σύντροφο, προσπαθούσα να τον ηρεμήσω. Δεν περιμέναμε ποτέ να έρθει στα αυτιά μας ότι αυτοκτόνησε ο Ερμής. Προσπάθησε ο πατέρας του να τον σώσει και έπεσε από τα χέρια του…» αποκάλυψε η φίλη του Ερμή Καραγιάννη.

«Ήταν τόσο χαρούμενος και ένιωθε γαλήνη όταν το έκανε. Δεν το πιστεύω ότι τόλμησε να κάνει κάτι τέτοιο» τόνισε η Ρένια Τσακίρη.

Σε ηλικία 23 ετών αυτοκτόνησε το μοντέλο αλλά και πρώην διαγωνιζόμενος του GNTM Ερμής Καραγιάννης.

Την τραγική είδηση έκανε γνωστή ένας φίλος του μέσω ανάρτησης στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, βυθίζοντας σε θλίψη όσους τον γνώρισαν και τον αγάπησαν.

Αν και τα ακριβή αίτια του θανάτου του δεν έχουν ακόμα επιβεβαιωθεί, οι πρώτες πληροφορίες κάνουν λόγο για απογοήτευση, αφήνοντας πολλά αναπάντητα ερωτήματα. Η σχετική είδηση προβλήθηκε σήμερα το πρωί και στην εκπομπή Super Κατερίνα.

Η Ρένια Τσακίρη που είχαμε γνωρίσει μέσα από το Power of love, μίλησε σήμερα στην εκπομπή του Alpha και αποκάλυψε ότι το τραγικό συμβάν συνέβη την περασμένη Πέμπτη.

Ο ίδιος, έμενε με τον μπαμπά του, ο οποίος προσπάθησε να τον σώσει και έπεσε από τα χέρια του. Νωρίτερα, ο πρώην παίκτης του GNTM είχε κάνει μπλοκ από τα social media όλους τους στενούς του φίλους.