Στην Ακριτική Ελλάδα ο Γιάννης Βουτσινάς – Στο πλευρό της αυτοδιοίκησης και της επιχειρηματικότητας

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Στα πλαίσια της συνεδρίασης της Γενικής Συνέλευσης της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων στην Έδεσσα, ο Πρόεδρος του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Πειραιά και Αντιπρόεδρος της ΚΕΕΕ Γιάννης Βουτσινάς, είχε την ευκαιρία να επισκεφτεί ακόμα δυο ακριτικές περιοχές της Ελλάδας.

Πιο συγκεκριμένα, ο κ. Βουτσινάς, μετά τη συνεδρίαση στην Έδεσσα, βρέθηκε στο Κιλκίς όπου και συναντήθηκε με τον Δήμαρχο Παιονίας και Αντιπρόεδρο του Επιμελητηρίου Κιλκίς Κώστα Σιωνίδη.

Ενώ επισκέφτηκε στο νομό Πέλλας, προηγήθηκε συνάντηση με τον Δήμαρχο Αλμωπίας (Αριδαία) και αγρότη στο επάγγελμα Χρήστο Μπατσή.

Είναι γνωστή η ιδιαίτερη ευαισθησία που έχει ο Πρόεδρος του ΕΕΠ Γιάννης Βουτσινάς, ο οποίος μέσω της θεσμικής του ιδιότητας στο ΔΣ της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων Ελλάδας, προβάλει διαρκώς προς στην κεντρική εξουσία τα ζητήματα της ακριτικότητας, της επιχειρηματικότητας, αλλά και των κινήτρων προς νέους και νέες προκειμένου να παραμείνουν στον τόπο τους ή να προσέλθουν εκεί για να δημιουργήσουν τη δίκη τους οικογένεια, αναδεικνύοντας την εθνική σημασία ενίσχυσης του Ελληνισμού σε αυτές τις περιοχές.