Αποκάλυψη για χωρισμό Σκορδά- Λιάγκα: Ήταν χωρισμένοι έναν χρόνο! Τι έφερε τη ρήξη

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Μόνο «βόμβα» δε θα έπρεπε να θεωρείται πλέον ο χωρισμός του Γιώργου Λιάγκα από τη Φαίη Σκορδά, καθώς όπως αποκαλύπτεται το ζευγάρι είχε ουσιαστικά χωρίσει πολύ καιρό όχι μόν πριν το ανακοινώσουν, αλλά και πριν ξεκινήσουν να κυκλοφορούν συγκεκριμένες φήμες…

Σύμφωνα με το περιοδικό Ciao, το οποίο επικαλείται ασφαλείς πληροφορίες, εδώ και ένα χρόνο οι δυο τους έπαψαν να είναι ζευγάρι, αλλά προσπάθησαν όλο το διάστημα που μεσολάβησε να αποφύγουν τον χωρισμό. Οι προσπάθειες αν και πολλές, έπεσαν στο κενό, οπότε τελικά πήραν την απόφαση να χωρίσουν οριστικά.

Πριν έναν χρόνο λοιπόν η Φαίη ξεκίνησε να κοιμάται στο παιδικό δωμάτιο, ενώ πολλοί νόμιζαν πως το έκανε για να είναι κοντά στον μικρό γιο της, ο οποίος είναι μόλις ενός έτους. Καθοριστικό ρόλο για να εγκαταλείψει τη συζυγική κρεβατοκάμαρά έπαιξε ένας απίστευτος καυγάς που έκαναν εκείνο το βράδυ.

Έκτοτε, σύμφωνα πάντα με το Ciao, το ζευγάρι απλά συνυπήρχε στο ίδιο σπίτι, αλλά επί της ουσίας ήταν σα δύο ξένοι, ενώ ταυτόχρονα δεν ήθελαν να τσακώνονται για να μην καταλάβουν τίποτα τα παιδιά.

Ο θάνατος του πατέρα του Γιώργου σα να τους έφερε κοντά αφού η Φαίη του στάθηκε πραγματικά, όμως, όπως έδειξε ο χρόνος, η αντίστροφη μέτρηση για τον οριστικό χωρισμό είχε ήδη ξεκινήσει.

Μετά τη λήξη της προηγούμενης τηλεοπτικής σεζόν η Φαίη πήγε στους γονείς της, ενώ η οριστική απόφαση για τον χωρισμό λέγεται ότι είχε παρθεί πολύ πριν βρεθούν μαζί στην Τήνο για διακοπές.

womenonly