Βασιλόπιτα ΑΟ ΚΑΡΑΒΑ – Γιάννης Μώραλης: «Το γήπεδο ποδοσφαίρου στην Παλιά Κοκκινιά έτοιμο το 2023!»

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Με μια μεγάλη είδηση δια στόματος Δημάρχου Πειραιά Γιάννη Μώραλη, πραγματοποιήθηκε η κοπή της βασιλόπιτας του πρωτοπόρου ΑΟ Καραβά, στην κατάμεστη αίθουσα Εκδηλώσεων «Κωσταράκος» στα Καμίνια του Πειραιά.

Ο κ. Μώραλης κατά το χαιρετισμό του μπροστά σε εκατοντάδες φίλους του ιστορικού ποδοσφαιρικού σωματείου του Πειραιά, ανακοίνωσε τα ευχάριστα νέα, που αφορούν στην ολοκλήρωση του Γηπέδου Ποδοσφαίρου στο πρώην 5ο Κτελ επί των οδών Θηβών και Φαλήρου στην Παλιά Κοκκινιά.

Το γήπεδο αποτελεί διαχρονικό αίτημα του ΑΟ Καραβά και θεωρείται δεδομένο ότι όταν η ομάδα αποκτήσει στέγη, οι επιτυχίες σε όλα τα επίπεδα θα πολλαπλασιαστούν, από τις ακαδημίες μέχρι τις διακρίσεις της ανδρικής ομάδας.

Υπενθυμίζεται ότι ο ΑΟ Καραβά κάτω από αντίξοες συνθήκες έχει ήδη κατακτήσει μια φορά το κύπελλο Πειραιά καθώς και την άνοδο στη  Γ’ Εθνική Κατηγορία!

Ο Δήμαρχος Πειραιά απευθυνόμενος από μικροφώνου στους 3 τελευταίους Προέδρου του ΑΟ Καραβά κ.κ. Γκούμα (νυν πρόεδρος), Ευσταθόπουλο (πρώην Πρόεδρος), Σκανδάλη (επίτιμος Πρόεδρος), αλλά και στον Διαμερισματικό Σύμβουλο και μέχρι πρότινος Γενικό Αρχηγό της ομάδας Βασίλη Σκανδάλη και εν μέσω θερμών χειροκροτημάτων, ανακοίνωσε το πολυπόθητο, δηλαδή την έναρξη των εργασιών και την ολοκλήρωση των εργασιών του Γηπέδου εντός του 2023

Σημειώνεται ότι το Γήπεδο θα ανεγερθεί σε συνεργασία του Δήμου Πειραιά και της ΠΑΕ Ολυμπιακός, αφού ο Πρόεδρος Βαγγέλης Μαρινάκης που τρέφει ιδιαίτερη αδυναμία για τις λαϊκές γειτονιές του Πειραιά όπως η Παλιά Κοκκινιά και τα Καμίνια, «το είχε πάρει πάνω του» εξαρχής, αντιλαμβανόμενος τη μεγάλη ανάγκη της ευρύτερης αθλητικής οικογένειας της Δ’ Δημοτικής Κοινότητας Πειραιά, κάτι που ανέφερε και ο Δήμαρχος Γιάννης Μώραλης στην τοποθέτησή του.

Διαβάστε επίσης:

Πειραιάς: Εδώ θα κατασκευαστεί το νέο Γήπεδο Ποδοσφαίρου

Θα ακολουθήσει εκτενές ρεπορτάζ από την κοπή της βασιλόπιτας του ΑΟ Καραβά με τις βραβεύσεις και τους χαιρετισμούς των επισήμων.