ΠΕΙΡΑΙΑΣ: Χειροπέδες στο ληστή που επιτέθηκε στην ομάδα ΔΙ.ΑΣ. – Το χρονικό του περιστατικού

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Αδίστακτοι κακοποιοί φαίνεται πως έχουν φέρει μεγάλη αναστάτωση το τελευταίο διάστημα στους κατοίκους του Πειραιά.

Πιο συγκεκριμένα τρεις διαρρήκτες έχουν σκορπίσει τον τρόμο στη περιοχή του Νέου Φαλήρου αφού εισβάλλουν στις κατοικίες και αρπάζουν ότι πολύτιμο βρουν.


Οι άνδρες της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. είχαν προσπαθήσει να τους ακινητοποιήσουν στο παρελθόν ωστόσο δεν τα κατάφεραν αφού οι ληστές δεν δίστασαν ακόμη και να χτυπήσουν τους αστυνομικούς προκειμένου να διαφύγουν.


Σήμερα, ένας από τους δράστες συνελήφθη ενώ σύμφωνα με τα λεγόμενα της αστυνομίας είναι ζήτημα χρόνου να συλληφθούν και οι υπόλοιποι.


ΤΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΤΗΣ ΣΥΛΛΗΨΗΣ


Ήταν 9 Δεκεμβρίου του 2013 όταν οι τρεις ημεδαποί ληστές εισέβαλαν στο σπίτι μιας γυναίκας στον Πειραιά αφαιρώντας πολύτιμα αντικείμενα.

Στο σημείο κατέφθασαν αμέσως οι Αρχές προκειμένου να συλλάβουν τους δράστες.


Οι άνδρες της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. κατάφεραν να τους εντοπίσουν και άρχισαν να τους καταδιώκουν.

Οι αστυνομικοί εγκλώβισαν το όχημα των ληστών κοντά στο πάρκινγκ του γηπέδου Καραΐσκάκη όμως ο 60χρονος που ήταν στη θέση του οδηγού έβαλε όπισθεν πέφτοντας πάνω σε μια από τις μηχανές της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. και διέφυγε.


Λίγο αργότερα το αυτοκίνητο εντοπίστηκε στο Νέο Φάληρο ενώ κατόπιν έρευνας στο εσωτερικό του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν κοσμήματα, ρολόγια και άλλα αντικείμενα τα οποία αναγνωρίσθηκαν και επεστράφησαν στους ιδιοκτήτες τους.


 Οι αστυνομικοί έχουν στα χέρια τους ήδη τον 60χρονο και πιστεύουν πως σύντομα θα εντοπίσουν τον 23χρονο και τον 24χρονο που ήταν μαζί στο περιστατικό.