Νίκος Κοκλώνης: Αποκάλυψε τον διάσημο γείτονά του και τα περιστατικά στον Πειραιά!

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


«Όλοι στα μπαλκόνια χόρευαν», δήλωσε ο Πειραιώτης παρουσιαστής του J2US.

Ο Νίκος Κοκλώνης στο 9ο live του J2US εντυπωσίασε για ακόμα μια φορά τόσο με την έναρξη του σόου όσο και με τις εκπλήξεις κατά τη διάρκεια της βραδιάς.

Ο παρουσιαστής και παραγωγός του J2US μοιράζεται συχνά με τους παρευρισκόμενους και το κοινό άγνωστες στιγμές από τη ζωή του.

Λίγο μετά την εμφάνιση της Μπέσσυς Αργυράκη και του Τόλη Παπαδημητρίου, ο Νίκος Κοκλώνης αποκάλυψε μια ιστορία από τα παιδικά του χρόνια στον Πειραιά. Το ζευγάρι ερμήνευσε το τραγούδι του Γιάννη Φλωρινιώτη «Πειράζει» με αποτέλεσμα να ξυπνήσουν οι μνήμες από το παρελθόν για τον παρουσιαστή.

«Τον αγαπάω πάρα πολύ τον Γιάννη Φλωρινιώτη. Θέλω να του στείλω ένα μεγάλο φιλί. Γιάννη μου δεν ξέρω αν μας βλέπεις σ’αγαπάμε πάρα πολύ πάντως. Μεγάλωσα στον Πειραιά. Δεν ξέρω αν το ξέρετε. Στην πολυκατοικία εκεί στην Ιωάννου Μάνου στον τρίτο όροφο μένουν οι δίκοι μου, στο δεύτερο όροφο ο Γιάννης Φλωρινιώτης.

Έτσι μεγάλωσα. Εκεί στην αγαπημένη Πειραϊκή έπαιζε πάντα δυνατά το “Πειράζει” και όλα τα τραγούδια του Γιάννη σε όλη τη γειτονιά και όλοι στα μπαλκόνια χόρευαν. Ξέρετε ο Γιάννης ήταν και είναι φίρμα. Γινόταν τότε χαμός με τα σουξέ του», εξομολογήθηκε on air.