Θεσσαλονίκη: Δοκιμαστική παρέλαση με άψογους σχηματισμούς και εικόνες που προκαλούν δέος

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Η Θεσσαλονίκη ετοιμάζεται για τη μεγάλη στρατιωτική παρέλαση της 28ης Οκτωβρίου και τα μηχανοκίνητα τμήματα κάνουν τις τελευταίες τους πρόβες…

Η δοκιμαστική παρέλαση στη Θεσσαλονίκη, δίνει μια πρόγευση των όσων θα δούμε ανήμερα της εθνικής μας επετείου, την ερχόμενη Παρασκευή 28 Οκτωβρίου. Τα μηχανοκίνητα τμήματα ετοιμάζονται πυρετωδώς και αναμένεται για ακόμα μία φορά να εντυπωσιάσουν με τους σχηματισμούς και τον συγχρονισμό τους. Φέτος, οι σχεδιασμοί περιλαμβάνουν την εμφάνιση νέων συστημάτων όπως είναι τα Tεθωρακισμένα Οχήματα Mάχης, αλλά και την συμμετοχή στις εναέριες πτήσεις των γαλλικών μαχητικών αεροσκαφών, στην πρώτη τους παρουσία στον ουρανό της Θεσσαλονίκης.

Εντυπωσιακή είναι η γενική δοκιμαστική παρέλαση των μηχανοκίνητων τμημάτων προ βρίσκεται σε εξέλιξη στην εθνική οδό Θεσσαλονίκης – Μουδανιών εν όψει της επετείου της 28ης Οκτωβρίου.

Οχήματα του Στρατού, της Πυροσβεστικής και της Αστυνομίας κινούνται σε άψογους σχηματισμούς στο τμήμα του δρόμου από την αερογέφυρα της Θέρμης μέχρι τον κόμβο του Ρυσίου, κάνοντας την τελική πρόβα για τη μεγάλη στρατιωτική παρέλαση που θα πραγματοποιηθεί την ερχόμενη Παρασκευή, ανήμερα της εθνικής μας επετείου.

Υπενθυμίζεται ότι νωρίτερα έκλεισε το συγκεκριμένο τμήμα της εθνικής οδού, το οποίο θα παραμείνει κλειστό μέχρι τις 16:00. Δείτε τις εικόνες του voria.gr, από τη δοκιμαστική παρέλαση στη Θεσσαλονίκη…