Αυτή είναι η απάντηση του Brad Pitt στην αίτηση διαζυγίου που κατέθεσε η Angelina Jolie

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Το διαζύγιο των Brangelina εξακολουθεί να απασχολεί τα μέσα...

Ίσως να πρόκειται για ένα από τα πιο πολύκροτα διαζύγια στη διεθνή showbiz, γι' αυτό τα ξένα μέσα εξακολουθούν να ασχολούνται με τις εξελίξεις του θέματος διαρκώς. Ο Brad Pitt καιι η Angelina Jolie ερωτεύτηκαν όπως στις ταινίες, έζησαν έναν παραμυθένιο γάμο και χωρίζουν όπως όλοι οι "κοινοί θνητοί": με πόνο.
Ήταν στις 19 Σεπτεμβρίου όταν η Angelina Jolie κατέθεσε, μέσω του δικηγόρου της, αίτηση διαζυγίου στο μέχρι πρότινος σύζυγό της Brad Pitt, αφήνοντας εμβρόντητη όχι μόνο την κοινή γνώμη, αλλά κατά πώς φαίνεται και τον ίδιο τον ηθοποιό.

Ο Brad Pitt μέχρι σήμερα δεν είχε απαντήσει δημόσια σε όσα είχαν διαρρεύσει από την πλευρά της Jolie για τους λόγους που την οδήγησαν σε αυτή την απόφαση, ούτε είχε κάνει κάποια κίνηση μέσω του δικού του δικηγόρου.

Ωστόσο, αυτό άλλαξε. Ο Brad Pitt, μόλις χθες, υπέβαλε αίτηση για να αναλάβει από κοινού με την Angelina Jolie την επιμέλεια των παιδιών. Από την πλευρά της Jolie, δεν έχει δοθεί κάποια απάντηση, ωστόσο, σύμφωνα με τα ξένα Μέσα, τα δικαστήρια στην Καλιφόρνια είναι κατά κύριο λόγο υπέρ της κοινής κηδεμονίας.