Έγκλημα στην Καβάλα: Ποια ήταν η 31χρονη μητέρα -Γερμανίδα, graphic designer, με σπουδές στη Νέα Υόρκη

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


«Ερωτεύτηκα το χωριό και τον κτηνοτρόφο» έγραφε στο βιογραφικό της

Σοκ προκαλεί η διπλή άγρια δολοφονία στην Καβάλα, όπου ένας 56χρονος κτηνοτρόφος  φέρεται να δολοφόνησε εν ψυχρώ με καραμπίνα την σύντροφό του 31 ετών και το 10 μηνών μωρό τους. Ακολούθως αυτοκτόνησε.

Η 31χρονη είχε μεγαλώσει στη Γερμανία. Ο πατέρας της ήταν Γερμανός και η μητέρα της Ελληνίδα. Είχε έρθει πριν μερικά χρόνια στο χωριό Λεκάνη, τόπο καταγωγής της μητέρας της και τόπο κατοικίας των παππούδων της για να κάνει τη διπλωματική της εργασία, ένα λεύκωμα για το χωριό. Ερωτεύτηκε τον τόπο, ενώ λίγο αργότερα γνώρισε τον 56χρονο κτηνοτρόφο με τον οποί πριν δέκα μήνες απέκτησαν έναν γιο.

Το ζευγάρι, αν και δεν παντρεύτηκε ποτέ, χώρισε τον περασμένο Ιούλιο. Η 31χρονη φιλοξενούνταν στους παππούδες της και είχε ενοικιάσει νέο σπίτι στο χωριό για να κάνει μια νέα αρχή. Θα έφευγε από το χωριό τις επόμενες ημέρες μαζί με το παιδί για να μεταβεί στη Γερμανία για κάποια διαδικαστικά θέματα. Ο 56χρονος την ζήλευε παθολογικά και φοβόταν ότι η 31χρονη ήθελε να φύγει για πάντα από το χωριό. Πρόσφατα είχε κερδίσει την επιμέλεια του παιδιού η νεαρή. Σήμερα το πρωί την παρέσυρε στο μαντρί με το παιδί τους. Βρέθηκαν νεκροί όλοι.

Η 31χρονη ήταν γραφίστρια, με πάθος για τη φωτογραφία. Είχε μάλιστα δικό της ιστοτόπο, το προσωπικό της portfolio, με τα έργα της καθώς όπως φαίνεται ασχολούνταν με τον ντιζάιν συσκευασιών εταιρειών και τη φωτογραφία και είχε μάλιστα εκδώσει κάποια λευκώματα.