Allou Fun Park: Η κατάσταση της υγείας των τεσσάρων τραυματιών – «Τα παιδιά εκτοξεύτηκαν σαν σφαίρες»

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Με σοβαρές κακώσεις στον πνεύμονα και το θώρακα συνεχίζει να νοσηλεύεται στην Εντατική του Γενικού Κρατικού Νίκαιας η 21χρονη που τραυματίστηκε στο ατύχημα στο λούνα παρκ στου Ρέντη.

Η κοπέλα είναι αυτή που τραυματίστηκε πιο σοβαρά από την παρέα των τεσσάρων που ενεπλάκησαν στο ατύχημα το βράδυ της Τρίτης στο μέσα στο λούνα παρκ. Πληροφορίες του newsit.gr αναφέρουν πως η ίδια δεν έχει διασωληνωθεί αλλά η κατάστασή της είναι κρίσιμη.

Στο νοσοκομείο παραμένει και η 22χρονη η οποία υπέστη διάσειση, καθώς κι ένας 24χρονος που νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση με ρήξη σπλήνας.

Την Τετάρτη πήρε εξιτήριο ο 25χρονος που είχε τραύματα στο πόδι και στο κεφάλι, αλλά αισθάνθηκε αδιαθεσία και επέστρεψε στο νοσοκομείο. Τόσο ο 25χρονος, όσο και η 22χρονη ενδέχεται σήμερα μετά το μεσημέρι να πάρουν εξιτήριο.

Σύμφωνα με τη μαρτυρία του 25χρονου εκσφενδονίστηκαν από το βαγόνι, καθώς ήταν πολύ χαμηλή η στάθμη του νερού στο σημείο όπου φρενάρει το τρενάκι. Από την πλευρά της, η εταιρεία διαψεύδει ότι υπήρξε εκτροχιασμός και λέει ότι τηρήθηκαν όλοι οι κανόνες ασφαλείας του παιχνιδιού.

«Εκτοξεύτηκαν σαν σφαίρες»

Στην εκπομπή «Συνδέσεις» μίλησε ο κ. Παναγιώτης Καρυδομάτης δικηγόρος του 24χρονου τραυματία. Όπως είπε: «Περιμένουμε την έκβαση της πραγματογνωμοσύνης ώστε να έχουμε μία σαφή εικόνα τι ακριβώς έφταιξε. Το ζητούμενο είναι να δούμε πώς ακριβώς έγινε το ατύχημα. Ο πατέρας του εντολέα μου μου είπε ότι δεν σταμάτησε πουθενά το βαγονέτο και τα παιδιά εκτοξεύτηκαν σαν σφαίρες».

Ο κ. Καρυδομάτης εξήγησε ακόμα ότι το συγκεκριμένε τρενάκι δεν έχει κάποιου είδους ζώνες ή μπάρες, υπάρχουν μόνο κάποια χερούλια, κι αυτό προσφέρει και την διασκέδαση.

«Στη συγκεκριμένη περίπτωση, ο εντολέας μου μού περιέγραψε τη σκηνή: Αντιλαμβάνεται το τρενάκι να κατηφορίζει από την κορυφή του λόφου με μεγάλη ταχύτητα, δεν σταματάει στο σημείο που υπάρχει η λίμνη, συνεχίζει με μεγάλη φόρα και από την φορά της κίνησής του εκτοξεύτηκαν οι τέσσερις άνθρωποι και έπεσαν στη γη».

Όσο για τα όσα υποστήριξε η επιχείρηση ότι μάλλον οι νέοι ήταν όρθιοι ο κ. Καρυδομάτης απάντησε: «Δεν είναι σοβαρή αντιμετώπιση, είναι μεγάλοι άνθρωποι δεν είναι μικρά παιδιά».

Πηγή: newsit.gr