DIGITAD PC: Η μεγαλύτερη Διαφημιστική του Πειραιά σάρωσε στα Βραβεία των τοπικών ΜΜΕ!

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Ούτε ένα, ούτε 2, ούτε 3... Αλλά 53 Awards και 2 Grand Awards έφερε στον Πειραιά η Διαφημιστική Εταιρία DIGITAD PC, που έχει την έδρα της στο μεγάλο λιμάνι, συμμετέχοντας στα Regional Media Awards 2016.

Τα Regional Media Awards, είναι η μεγαλύτερη διοργάνωση για τα τοπικά και περιφερειακά ΜΜΕ της χώρας (τηλεοράσεις, εφημερίδες, ραδιόφωνα, sites) και διοργανώνονται από την καταξιωμένη εταιρία επικοινωνίας Boussias Communications.

Η DIGITAD PC, σε συνεργασία με μερικά από τα κορυφαία τοπικά ΜΜΕ της επικράτειας, κατάφερε να διακριθεί, αποσπώντας συνολικά 55 Βραβεία!

Με την παρουσία της και τις διακρίσεις στα Regional Media Awards 2016, η DIGITAD PC επιβεβαίωσε την κυρίαρχη θέση που κατέχει, στις υψηλού επιπέδου συνεργασίες, με τους κορυφαίους Εκδότες ΜΜΕ της Περιφέρειας.

Η DIGITAD PC είχε παρουσία μέσω υποψηφιοτήτων σε όλες τις κατηγορίες των Regional Media Awards, με κυρίαρχη παρουσία στα Digital Media και τις Εφημερίδες, όπου και απέσπασε και τα 2 Grand Awards, σε συνεργασία με το ενημερωτικό site της Κρήτης Cretalive.gr και την εφημερίδα της Ηλείας ΠΑΤΡΙΣ αντίστοιχα.

Αναλυτικά, η DIGITAD PC απέσπασε 13 Gold Awards, 21 Silver Awards, 19 Bronze Awards και 2 Grand Awards όπως προαναφέρθηκε.

Τα τοπικά και περιφερειακά ΜΜΕ που κατήλθαν στο διαγωνισμό Regional Media Awards 2016 με την Digitad PC ήταν:

1.     Δημοσιογραφικός Όμιλος Βαρουξή (ΠΑΤΡΙΣ-ORT FM-ORT TV-patrisnews.com):  21 awards & 1 grand award

2.     Cretalive.gr: 10 awards & 1 grand award

3.     Flashnews.gr: 6 awards

4.     Piraeuspress.gr: 5 awards

5.     Cyclades24.gr: 2 awards

6.     Larissanet-larissanet.gr: 2 awards

7.     Serraikanea.gr: 2 awards

8.     Argonafplia.gr: 1 award

9.     Eleftheriaonline.gr: 1 award

10.  Evianews.com: 1 award

11.  Trikalanews.gr: 1 award

12.  Ξάνθη FM100: 1 award

Μπορείτε να δείτε εδώ το βίντεο και τις φωτογραφίες από τη βραδιά της απονομής των Βραβείων, όπως επίσης και τα αναλυτικά αποτελέσματα ανά κατηγορία.

Αξίζει να σημειωθεί ότι την τελετή βράβευσης των τοπικών και περιφερειακών ΜΜΕ τίμησαν με την παρουσία τους, ο Πρόεδρος της ΚΕΔΕ και Δήμαρχος Αμαρουσίου Γιώργος Πατούλης και ο Δήμαρχος Πειραιά Γιάννης Μώραλης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: