Νικόλας Μπράβος: Ο ηθοποιός καβάλησε και μηχανάκι για να ξεχρεώσει το σπίτι του

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Μπράβο ένας ντελιβεράς!

Από τις σειρές «Μοντέρνα οικογένεια», «Δικαίωση» και «Όσο έχω εσένα»… πάνω στο μηχανάκι και ντελίβερι! Κι όμως η δουλειά δεν είναι ντροπή! Ο ζεν πρεμιέ της μικρής οθόνης Νικόλας Μπράβος, που άφησε τις σπουδές του στην Ιατρική Αθηνών λόγω της μεγάλης του αγάπης για το θέατρο, φαίνεται ότι δεν κολλάει πουθενά στην ζωή και είναι μαχητής, γι’ αυτό και εργάζεται ντελίβερι!

Στην κάμερα της εκπομπής «Καλύτερα δε γίνεται» στον Alpha μίλησε λοιπόν ο γοητευτικός ηθοποιός, αποκαλύπτοντας τις δουλειές που έχει αναγκαστεί να κάνει προκειμένου να βγάλει τα προς το ζην, λέγοντας μάλιστα ότι μέχρι πρόσφατα έκανε τον ντελιβερά κατορθώνοντας να ξεχρεώσει το σπίτι του!

«Τα πρώτα χρόνια που ήρθα στην Αθήνα ήμουν αρκετά ζωηρός. Ήρθα από τον μικρόκοσμο του Ξυλοκάστρου ξαφνικά στο χάος της Αθήνας. Κινδύνευσα αρκετές φορές να σκοτωθώ με το μηχανάκι μου. Ζούσα στα κόκκινα και δεν το έχω μετανιώσει. Έχω φάει τα μούτρα μου όχι λίγες φορές, έχω κάνει πολλά λάθη, αλλά είμαι ακόμα ζωντανός».

Και πρόσθεσε με ειλικρίνεια: «Δεν πίστευα στον εαυτό μου και στις δυνατότητές μου. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να μην είμαι ειλικρινής πρώτα απ’ όλα απέναντι στον εαυτό μου και έπειτα απέναντι στους άλλους. Θέλω να πιστεύω όμως ότι τώρα πια, αφού έχω βαρέσει το κεφάλι μου και έχω πέσει βαθιά μες στο πηγάδι, μου έχει γίνει μάθημα. Οι ρίζες του προβλήματος ξεκινούν από την παιδική ηλικία! Δουλεύω από μικρός! Έχω δουλέψει σερβιτόρος, έχω δουλέψει σε συσκευαστήριο σταφυλιών, έχω δουλέψει σε πιάνο μπαρ ως πιανίστας. Πολύ πρόσφατα δούλεψα και συνεχίζω να δουλεύω ως ντελίβερι και είναι για μένα μια οικονομική βοήθεια. Έτσι ξεχρέωσα και το σπίτι μου».