Ανδροκτονία: Γυναίκα έκοψε το πέoς του άντρα της και το τηγάνισε σε λάδι για να τον εκδικηθεί επειδή την απάτησε

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Γυναίκα έκοψε το πέoς του άντρα της και το τηγάνισε σε λάδι για να τον εκδικηθεί επειδή την απάτησε

Το ζευγάρι ήταν δέκα χρόνια μαζί, έχοντας αποκτήσει δύο παιδιά.

Χειροπέδες σε μια 33χρονη, η οποία κατηγορείται ότι σκότωσε τον άντρα της και στη συνέχεια έκοψε το πέος του για να το τηγανίσει, πέρασαν οι Αρχές της Βραζιλίας.

Η Dayane Cristina Rodrigues Machado συνελήφθη στην πόλη Sao Goncalo (απέναντι από τον κόλπο Guanabara του Ρίο ντε Τζανέιρο) στις 7 Ιουνίου, όταν αστυνομικοί που κλήθηκαν στο σπίτι του ζευγαριού στη γειτονιά της Santa Catarina, εντόπισαν σε αυτό το άψυχο, γυμνό και ακρωτηριασμένο σώμα του θύματος, το οποίο αναφέρεται ως Andre.

Σύμφωνα με αξιωματούχους της αστυνομίας, η σύζυγος του άτυχου άνδρα είχε κόψει το μόριό του και ακολούθως το τηγάνισε σε λάδι σόγιας. Νωρίτερα, φέρεται να τον είχε σκοτώσει έπειτα από έναν καβγά που είχαν για τον χωρισμό τους.

Οι αστυνομικοί βρήκαν στην κουζίνα και το μαχαίρι με το οποίο πιστεύεται ότι η Dayane δολοφόνησε τον Andre και στη συνέχεια έκοψε με αυτό το πέος του.

Πλέον η 33χρονη κατηγορείται για δολοφονία και βεβήλωση πτώματος.

Όπως αναφέρουν τα τοπικά Μέσα, το ζευγάρι ήταν μαζί για 10 χρόνια, πριν χωρίσουν τα τελευταία δύο (χωρίς να διευκρινίζεται αν έχουν πάρει διαζύγιο), ωστόσο συνέχισαν να βλέπουν ο ένας τον άλλο, καθώς διατηρούσαν μαζί μια πιτσαρία. Είχαν μάλιστα αποκτήσει έναν οκτάχρονο γιο και μια πεντάχρονη κόρη, τα οποία δεν έχει διευκρινιστεί αν ήταν αυτόπτες μάρτυρες του ειδεχθούς εγκλήματος.

Σύμφωνα με τον ειδησεογραφικό ιστότοπο «UOL», το ζευγάρι είχε επιστρέψει σπίτι από μία έξοδο, όταν άρχισε να καβγαδίζει έντονα.

Αξίζει πάντως να σημειωθεί πως βάσει των ισχυρισμών της δικηγόρου της Machado, Carla Policarpo, η εντολέας της βρισκόταν σε αυτοάμυνα, καθώς ο Andre «απείλησε να τη σκοτώσει».

Από την άλλη, η αδερφή του Andre, Adriana Santos, ανέφερε ότι η 33χρονη σκότωσε τον αδερφό της για να τον εκδικηθεί επειδή την απάτησε.

Η Machado φέρεται να είχε καταγγείλει στο παρελθόν τον σύζυγό της στην αστυνομία για κακοποίηση, ενώ σύμφωνα με το στενό περιβάλλον τους, καβγάδιζαν συχνά.

«Δεν δεχόταν το τέλος της σχέσης τους και την απειλούσε ότι αν δεν ήταν μαζί του, δεν θα μπορούσε να είναι με κανέναν», πρόσθεσε η Policarpo, υποστηρίζοντας ότι η Machado έχει μετανιώσει, ενώ παραδόθηκε μόνη της στην αστυνομία, η έρευνα της οποίας προκειμένου να ρίξει περισσότερο φως στις συνθήκες του αποτρόπαιου εγκλήματος, βρίσκεται σε εξέλιξη.

Πηγή : sputniknews.gr