Παπαγαλάκια προσπαθούν να δημιουργήσουν ρήγμα στις σχέσεις Δήμου & Αντιπεριφέρειας Πειραιά!

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Με αφορμή το ευαίσθητο και συνάμα πολύ σημαντικό θέμα της μετακίνησης των ΑΜΕΑ, βρήκαν αφορμή τα παπαγαλάκια για να κάνουν το μικροκομματικό τους παιχνίδι!

Πριν λίγες μέρες ο Δήμος Πειραιά παραχώρησε ένα όχημα για τη μετακίνηση ατόμων με ειδικές ανάγκες, το οποίο βρισκόταν σε ακινησία για μια δεκαετία!

Σε μια άκρως απέριττη εκδήλωση ο Δήμαρχος Πειραιά παραχώρησε και επίσημα το όχημα, δίχως τυμπανοκρουσίες και τις συνηθισμένες πολιτικές "φαμφάρες".

Η απουσία του Αντιπεριφερειάρχη Πειραιά Γιώργου Γαβρίλη, θεωρήθηκε η κατάλληλη πρόφαση για να στήσουν μια δήθεν παρασκηνιακή κόντρα μεταξύ του Δημάρχου Πειραιά Γιάννη Μώραλη και του Αντιπεριφερειάρχη Πειραιά Γιώργου Γαβρίλη.

Αφού ξεκαθαριστεί ότι η Αντιπεριφέρεια Πειραιά δεν εμπλέκεται στη συγκεκριμένη δράση (βάσει αντικειμενικού ρεπορτάζ) αξίζει να αναφερθεί ότι στενός συνεργάτης του Αντιπεριφερειάρχη Πειραιά ανέφερε στο PP ότι "ο Γιώργος Γαβρίλης γέλαγε με τα δημοσιεύματα περί κόντρας με τον Δήμαρχο Πειραιά"!

Το δικό μας ρεπορτάζ λέει λοιπόν ότι οι σχέσεις των δυο ανδρών ήταν και παραμένουν εξαιρετικές... Και βέβαια αφού δεν έχουν χαλάσει έως σήμερα με την τριβή των καθημερινών ζητημάτων που αντιμετωπίζουν ως θεσμικοί φορείς, δεν πρόκειται να χαλάσουν με κίτρινα δημοσιεύματα που παραπέμπουν στη δεκαετία του '80!