Σε ιδιωτικά σχολεία στέλνουν τα παιδιά τους οι Υπουργοί του ΣΥΡΙΖΑ!

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Φτάνουμε στον Σεπτέμβριο και το επικείμενο άνοιγμα των σχολείων φέρνει ξανά στο προσκήνιο τις ελλείψεις και τα προβλήματα της δημόσιας εκπαίδευσης. Μπορεί η κυβέρνηση να δίνει όρκους για την προτίμησή της στη δημόσια εκπαίδευση, αλλά οι υπουργοί δεν φαίνεται ότι προσαρμόζουν τις πράξεις στις διακηρύξεις τους. Πού στέλνουν τα παιδιά τους είναι αλάνθαστη απόδειξη του τι πραγματικά πιστεύουν για τα δημόσια σχολεία. Οι περισσότεροι όχι μόνο επιλέγουν ακριβά ιδιωτικά για τα βλαστάρια τους, αλλά είναι και οι ίδιοι απόφοιτοι πρότυπων και ιδιωτικών σχολείων.

Aπό την Αννα Μιχαήλ...

Ο υπουργός Παιδείας Νίκος Φίλης είναι απόφοιτος της Προτύπου Ευαγγελικής Σχολής Νέας Σμύρνης, αν και πρέπει να πούμε ότι τη μοναχοκόρη του, Μαριάννα, τη στέλνει στο δημόσιο σχολείο της γειτονιάς του. Ο πρόεδρος της Βουλής Νίκος Βούτσης τέλειωσε το Πειραματικό Σχολείο του Πανεπιστημίου Αθηνών, από το οποίο αποφοίτησε και ο πρώην βουλευτής Επικρατείας Κωνσταντίνος Τσουκαλάς.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΤΗ ΛΙΣΤΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΥΠΟΥΡΓΟΥΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΠΟΥ ΣΤΕΛΝΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥΣ ΣΕ ΙΔΙΩΤΙΚΑ ΣΧΟΛΕΙΑ... ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΩΡΑ ΠΟΥ ''ΜΑΧΟΝΤΑΙ'' ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΙΔΙΩΤΙΚΩΝ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΩΝ!!!