Aπίστευτο: Άντρας έμαθε ότι ο γιος του είναι θείος του…

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Ένας άντρας έγινε viral στο TikTok όταν μοιράστηκε την παράξενη ιστορία απιστίας στην οποία έπεσε θύμα.

Ανακάλυψε ότι το παιδί που μεγάλωσε νομίζοντας για γιο του ήταν στην πραγματικότητα θείος του, αφού η γυναίκα του είχε παράνομη σχέση με τον παππού του.

Πολλές φορές, οι οικογένειες μπορεί να είναι λίγο μπερδεμένες. Τουλάχιστον αυτό μας διδάσκουν οι σαπουνόπερες.

Κι αν δεν τα πιστεύετε όλα αυτά, η παρακάτω ιστορία ίσως σας κάνει να αποδεχτείτε ότι συχνά η τέχνη μιμείται την ίδια τη ζωή.

Ένας χρήστης του TikTok έγινε viral όταν σε ένα βίντεο που ανέβασε μοιράστηκε με τους χρήστες του δημοφιλούς μέσου κοινωνικής δικτύωσης το δράμα του.

“Ανακάλυψα ότι ο γιος μου είναι στην πραγματικότητα θείος μου” λέει συγκλονισμένος ο άντρας στο βίντεο.

“Ο παππούς μου πηδ…. Την κοπέλα μου όλο τον καιρό που ζούσαμε στο σπίτι του” συνεχίζει να εξιστορεί ο άντρας στο viral βίντεο.

“Δεν μπορώ να πιστέψω ότι περίμενα κάτι περισσότερο από έναν άντρα που είχε μια ολόκληρη οικογένεια στο άλλο τετράγωνο από το σπίτι της γιαγιάς μου” συνεχίζει ο άντρας, λέγοντας πως ο παππούς του είχε μακρά προϊστορία απιστιών στην οικογένεια.

Το βίντεο που ανέβηκε στο TikTok έγινε πολύ γρήγορα viral, με πολλούς χρήστες της δημοφιλούς κοινωνικής πλατφόρμας να εκφράζουν τη συμπαράστασή τους στον άντρα.

“Λυπάμαι πολύ για σένα. Ξέρω πως όλα φαντάζουν μαύρα αυτή τη στιγμή. Μείνε για λίγο καιρό μόνος σου μακριά απ’ όλα αυτά. Δεν σου άξιζε κάτι τέτοιο, αλλά υπάρχει κάποιος άλλος εκεί έξω για σένα” έγραψε κάποιος χρήστης που είδε το βίντεο.

“Μην πάψεις να αγαπάς αυτόν τον νεαρό άντρα. Είναι η ώρα σου να σταθείς στο ύψος σου σε όλα αυτά. Σπάσε τον κύκλο και αγάπα αυτό το αγόρι, ανεξαρτήτως της συγγένειας που έχετε” συμβούλεψε ένας άλλος.

Συνεχίζοντας την εξιστόρηση, ο άντρας αποκάλυψε ότι έμαθε την αλήθεια ψάχνοντας το κινητό της γυναίκας του. Εκεί βρήκε πολλά ερωτικά μηνύματα και προσωπικές φωτογραφίες που το παράνομο ζευγάρι είχε ανταλλάξει μεταξύ του.

Σε άλλο βίντεο, ο άντρας δεσμεύτηκε να συνεχίσει να φέρεται στο αγόρι σαν να ήταν πραγματικός γιος του

Πηγή: hairt